Şimdi Ara

Z bar ile bench press ve Squat yapılırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar elımde z bar bununla bench press ve squat yapmak ıstıyorum sizce olurmu yoksa normal demırmı almalıym

• Squat nasıl yapacaksın çok merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinide yapabilirsin sıkıntı olmaz
  • HavalandırmaOdası H kullanıcısına yanıt
    akıl var mantık var o kısacık bar nasıl sırta koyulacak da kollar sığacak. hadi onu geçtim o z çıkıntılarından sırta nasıl koyulacak?

bench press yapabilirsin ama sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameArenaRisc

akıl var mantık var o kısacık bar nasıl sırta koyulacak da kollar sığacak. hadi onu geçtim o z çıkıntılarından sırta nasıl koyulacak?

bench press yapabilirsin ama sıkıntı olmaz.
    hocam benchpress yapıyorum ama sankı gögüslerim sismıyor gibi hissetmiyorum yani orayı ağırmıyorda olmazsa bır tane uzun demir almak lazım kac cm olmalı bu halter demiri ?
  • eğer olimpik z barsa bench yapabilirsin sonuçta z bar ın mantığı farklı bölümünü çalıştırmak kasın yine bench işlevi görür ama daha farklı açıdan vurursun kasları. tavsiyem olimpik bar alman ( kendi evimde 80kg vinyl ağırlık takımı var bar diye metal sopa var ağırlıkları koyarken 0 kg sayıyorum boş ağırlık bomboş çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tar Goroth

eğer olimpik z barsa bench yapabilirsin sonuçta z bar ın mantığı farklı bölümünü çalıştırmak kasın yine bench işlevi görür ama daha farklı açıdan vurursun kasları. tavsiyem olimpik bar alman ( kendi evimde 80kg vinyl ağırlık takımı var bar diye metal sopa var ağırlıkları koyarken 0 kg sayıyorum boş ağırlık bomboş çünkü
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - 123123131
    https://hizliresim.com/p5Ynor
    buyrun hocam bar bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç kg dumbell ile...
    3 yıl önce açıldı
    Bench Press artık artmıyor :(
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.