Şimdi Ara

Zam istemeye gitti çıkarıldığını öğrendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • “Avrupa Yakası”nda İfot’u canlandıran Hümeyra alacağı zammı öğrenmek için yapımcılarla görüşmeye gittiğinde “Bu sezon dizinin kadrosunda yoksunuz” cevabını aldı

“AVRUPA Yakası” bu sezon daha başlamadan en çok konuşulan dizi oldu. Önce, Hümeyra ile atıştığı için diziden ayrılan Ata Demirer’in döneceği öğrenildi. Ardından Hümeyra’nın kendi isteğiyle diziden ayrıldığı haberleri gündeme geldi. Ancak Hümeyra’nın ayrılmadığı, Ata Demirer’in diziye geri gelmesi nedeniyle kadrodan çıkarıldığı ortaya çıktı. Bu sezon alacağı zammı konuşmak için yapımcılarla görüşmek isteyen Hümeyra, beklemediği bir cevap aldı. Usta oyuncuya “Bu sezon dizinin kadrosunda yoksunuz” denildi.

İlk tepki Çevik’ten geldi
    HÜMEYRA, bir hafta önce Ata Demirer’le anlaşıldığını, kendisinin de bu nedenle diziden çıkarıldığını duyunca şoke oldu. Çünkü iddialara göre Hümeyra, birikiminin büyük kısmını oğlu Sadık Bigat’ın İkitelli’de açtığı restorana yatırmıştı. Bu sezon diziden alacağı parayla rahat yaşamanın planlarını yapıyordu. Ata Demirer için Hümeyra’nın kadrodan çıkarılmasına en büyük tepkiyi Tolga Çevik gösterdi. Usta oyuncuya yapılanı etik bulmayan Çevik, “Hani biz bir aileydik” deyip dizinin kadrosundan ayrılmaya karar verdi.

‘Onları Allah’a havale ettim’
    İDDİALARIN doğru olup olmadığını öğrenmek için aradığımız Hümeyra, “Bu konuyla ilgili ne eğri ne doğru hiçbir şey konuşmak istemiyorum. Gerek yok, sadece onları Allah’a havale ediyorum. Hani futbolcuların bir lafı var ya, ‘Önümüzdeki maçlara bakıyoruz’ diye... Ben de önümdeki maçlara bakıyorum. Benim için ‘Avrupa Yakası’nda olmamak hayırlı oldu. Üzülmüyorum, çünkü yeni bir reklam filmi çekiyorum, yeni bir diziye başlıyorum. Bu sefer çok doğru düzgün bir yapımcıyla çalışıyorum” dedi.

http://www.milliyet.com.tr/Cafe/HaberDetay.aspx?aType=msnSonDakika&ArticleID=985068&Kategori=cafe&Date=01.09.2008&b=Zam%20istemeye%20gitti%20cikarildigini%20ogrendi&ver=62&reftype=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 2 Eylül 2008; 10:23:43 >

• oha iyice cilki cikti bu dizinin
  • güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 2 Eylül 2008; 2:36:59 >
  • Çevik de ayrılma kararı aldı yazıyor eyvah gerçekten Tolga Çevik temi gidiyor?Humeyrada sorun yok ama Ata Demirer-Tolga çevik 2lisi olmassa biz ne yapalım tamda herşey yoluna girmişti
  • Bence Tolga Çevik gittiğine göre dizi gerçekten kan kaybetmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 2 Eylül 2008; 2:38:15 >
  • iyi olmuş ata demirer dizinin en önemli oyuncusuydu o gittikten sonra izlemedim zaten
    Bunca senelik oyunculuk hayatında aldığı paralarla LÜKS+LÜKS yaşayacağına biraz kenara koysaymış onun geleceğini düşünmek yapımcılara düşmez
    Hiç anlamıyorum ...
  • Artık eski tadı vermiyor.Bu dizi artık bitsin , fazla uzadı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Artık eski tadı vermiyor.Bu dizi artık bitsin , fazla uzadı...

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Artık eski tadı vermiyor.Bu dizi artık bitsin , fazla uzadı...

Para tatlı geldi adamlar hiç bitirirler mi
  • pff kotu oldu :(
  • Ata demirel geliyorsa izlenir
    O gittikten sonra bırakmıştım izlemeyi şimdi tekrar izlemeye başlarım ,dizi iyi olursa.
  • Ata demirer terbiyesizlike ediyor.
  • Şu dizi baydı bitsin diyenlere ateş püsküren tiplerede ayrı gıcık oluyorum. Sen sanıyormusun adamların diziyi izleyenler veya konunun gidişatı umurlarında. Bu dizi para getirdikçe 150 sezon devam eder ama reytingler dibe vursun ertesi güne yayından kaldırırlar kimsenin umrunda olmaz. İşte bu yüzden adam akıllı dizi yapamıyoruz. İlla b.ku çıkarasıya kadar devam edecek. Hadi bütün herşeyi geçtim diziden bir anda yok olan karakterleri nasıl açıklayacaklar izleyenlere. Akvaryumdaki balığı evdeki kediyi çıkartmıyorsun ki kadrodan. Resmen dizinin gidişatını etkileyen karakterlerden biriydi çıkarılan 2 oyuncuda. Şimdi volkan geldi tamamdır iş. 4-5 sene daha uzar bu saçmalık.
  • Güncel
  • Tolga Çevik zaten Ata Demirer'in yerini dolduruyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimen

Tolga Çevik zaten Ata Demirer'in yerini dolduruyordu.

Yine de dizinin samimiyeti darbe gördü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spyae

quote:

Orjinalden alıntı: cimen

Tolga Çevik zaten Ata Demirer'in yerini dolduruyordu.

Yine de dizinin samimiyeti darbe gördü.

tabiki canım... bence herşeyi baglayan 3 bölüm yapsınlar bitsin gitsin dizi :D
  • Bu sezon son zaten . Kaç yıllık dizi oyuncu değişimi normal . .
  • Yav Sacıt çıkmasın.Yoksa burhan kimle kavga edecek o kadar.
  • Burhan dışında herkes ayrılabilir diziden.Burhan diziye tek başına yeter.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.