Şimdi Ara

zayıfmıyım kilolu mu ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    boy:180 cm
    spora başlarkek kilo:70
    1 ay sonra :74(3 kg kas almışım)
    2 ay sonra :78 (1 kg kas almışım)

yıllarca kronik zayıf biriydim kilom 52-56 arasındaydı yaş ilerleyince kilo aldım ama göbek ve boyun bölgesinde gıdı oldu

1-eski zayıf halimi gören şimdi çok şişmişsin suraıtın yağlanmış şişmiş zayıfla diyor (rüyamda görsem inanmazdım şükür bu günleri de gördük :)
    2-eski halimi bilmeyen mahalledeki bir amca çok zayıfsın kilo al bu ne hal dedi
    3-spora giderken senin yaşında kaç kişi var 78 kg olan herkes senin gibi olmak için servet harcıyor bu ülkede herkes yemeyi seviyor pis göbek yapıyor sen çok iyisin böyle kal kilo alma diyor
    4-salona gittim benden 2 yaş küçük birisi 98 den 86 kg lara düşmüş bana sen zayıfsın biraz yemek ye diyor
    5-işyerinde arkadaşlar iri kilolu görünüyorsun 90 civarında varsındır diyorlar ciddi ciddi :)
    6-67 den 77 ye çıktı 10 kg almama rağmen alt komşum hiç farketmedi 67 ikende 2-3 kg al yeter diyordu hala aynısını söylüyor:)

ben bu işe bir anlam veremedim kollar çok ince kısa kollu giymek istiyorum bacaklar çok ince alttan içlik giymek istemiyorum kilo alsamda kolay zayıflıyorum önemli olan biraz akslı az hacimli olun pantolunu doldurmak kısa kollu giyebilmek şimdi sizce ben zayıfmıyım kilolu mu neye göre kime göre vesaire vesaire kardiyo yapıp göbek eritip sert bir karın mı yapmaya çalışayım kilom sabit kalsın da sıkılaşayım mı kilo mu alayım kilo mu vereyim hacim mi, yapayım güç odaklı mı çalışayım anlamadım gitti ama dediğim gibi kol ve bacakalrı doldurmak çok önemli siz neler tavsıye edersiniz teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulaguhan44 -- 20 Ekim 2018; 12:30:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.