Şimdi Ara

Zenginler Korumayı Nereden Buluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ediyorum bu adam vurma öldürme koruma dövme gibi işler için nereden adam buluyorlar?

Mesela koçlar sabancılar bu adamlara mafya babaları gidip haraç istese vermezse öldürmekle tehdit etse ne yapabilirler ki ?
    Türkiye nin en güçlü adamı alaattin çakıcı deseki koç holding bundan sonra benim ne yapabilirki koç sabancı vs

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• zengin mutfağı'nı izlemeni öneririm. hem filmi çekildi, hemde tiyatrolarda oynanıyor. inci baba gibi birçok mafya babası, kendi korumaları tarafından öldürüldü. mafya yerleşik düzenle arasını iyi tuttuğu sürece palazlanır. ama ters gittiği zaman pablo escobar gibi elemine edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 7 Nisan 2023; 22:29:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

zengin mutfağı'nı izlemeni öneririm. hem filmi çekildi, hemde tiyatrolarda oynanıyor. inci baba gibi birçok mafya babası, kendi korumaları tarafından öldürüldü. mafya yerleşik düzenle arasını iyi tuttuğu sürece palazlanır. ama ters gittiği zaman pablo escobar gibi elemine edilir.

anlamadım

• Ben de zenginler kendilerini nasıl koruyoru merak ediyorum. Mesela bir startup kurdunuz. Birden milyarder oldunuz. Sedat Peker'in gelip size çökmeyeceği ne belli?  

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt

tüm ülkelerde, devlet, iş dünyası ve mafya her zaman iç içedir. mafya gücünün yettiği iş adamlarını tehdit eder ama devletle yakın ilişkilerde olanlara fazla bulaşmazlar. devlet mafyayı yeri geldiğinde, illegal işleri için kullanır ama fazla palazlanırsa başını ezerler. alaattin çakıcı, senin için türkiye'nin en güçlü adamı olabilir ama derin devlet için sadece bir araçtır ve gerekirse yerine başkasını geçirebilirler. sedat peker boşuna yurtdışına kaçmadı. normalde hapishaneye girmek, onun için inzivaya çekilmek gibi birşeydi ama derin devletle ters düşünce, yurtdışına kaçmak zorunda kaldı. aynı durum alaattin çakıcı içinde geçerlidir. koç ve sabancı aileleri her mafya karşısında geri çekilselerdi, bu kadar büyümezlerdi.

• scientia kullanıcısına yanıt

her büyük zenginin kendi mafyası vardır.

• dergul D kullanıcısına yanıt

Köklü aileden gelenlere inanırım da yarın zengin olsan nasıl mafya kuracaksın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

her büyük zenginin kendi mafyası vardır.

Demek istediğimi anlamadınız abi zenginsem sokaktaki adama lafım geçer gelip tehdit edemez beni zaten 3-5 sokak serserisi değil dediğim mafya babası gelip paraları çıkra dediğimde napacam

• Öyle bir sey olsa sermaye ülkede kalmaz. Mafyanın teki gelecek süper zenginin servetine çökecek buna rağmen diğer zenginler hiçbir şey olmamış gibi parayı burada mı tutacak ? Öyle bir durumda en başta devlet korur super zengini

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen matrax dinliyorumdum zenginler koruma konusunda bayağı hashas casus çıkabilme ihtimali fidye istiyen vs çok değişik durumları olabiliyor

• scientia kullanıcısına yanıt

sokakta mafyacılık oynamaya niyetli birçok baldırı çıplak var. kimse bilek gücüne güvenerek mafya babası olmuyor. sırtını bir yere dayadığı için yükseliyor.

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt

sermayen yetersizse ve siyasi bağlantı yoksa parayı vereceksin. cesursan ve açığın yoksa polise gidersin. ama gerçek şu ki sırtını bir yere dayamadan yada birilerine para yedirmeden hızlı şekilde zenginleşmiyorsun. fakirler haraç verirler, zenginler çıkar ilişkisi kurarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 8 Nisan 2023; 11:0:39 >
  • Bir dünya fedai koruma ilanı var bu adamlar ne yapıyor sanıyorsun ? En basit pavyonda bile kapıda yarma gibi adam durur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar paran olsa kendine ordu kurarsın koç. Çok bunları dert etme sen okuluna bak, derslerine çalış, sütünü iç. Ailen sana dhye gir saçma sapan soru sor diye servet dökmüyor. Hadi bakim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkak bir insanın konusu bu  

• ilk kolonileşmeleri gerçekleştiren şirketlerin kendi askerleri vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.