Şimdi Ara

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.360
Cevap
18
Favori
51.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • android tv alacağım. hemen hemen bir çok seriye baktım.

Şu an aklıma zidoo x6 pro yatıyor; ancak bu kutunun özellikleri oem z4 android tv lerle hemen hemen aynı. isimsiz oem kutuyla zidoo x6 pro arasında 30 dolar oynuyor.

kararsız kaldım. diğer kutu 70 dolarken zidoo ya 100 dolar civarı para vermek değecek mi? yardımcı olursanız sevinirim
  • OEM kutularda hafıza ornek zıdoo x6 da 16 gb ıken dıger kutularda 8gb oluyor
    wıfı cıpsetlerı Ethernet gırıslerı farklılıklar gosterebılıyor
    ayrı yeten bunun yanında yazılım destegı ıcın de sırf zıdoo markaası tercıh edılebılır bence..
  • Zidoo ; son günlerde en fazla yazılım desteği verdiği X6 Pro modeli için v1.0.32 yazılımını yayınladı.

Detaylara gelirsek :

Model : ZIDOO_X6 Pro
    Version : v1.0.32

Changelog :

1. Solved the issue that can't call up the virtual keyboard when connected such Bluetooth or airmouse devices(Must Restore factory settings).
    2. Added support to multicast screen.
    3. Removed the power key define on the settings
    4. Removed zidoorepo in the "Settings-->About"
    5. Modify the poweroff UI, more easy to operate it,Can define the power key actions.
    6. Improve the virtual mouse, fix the bug of repeat disappear and appear.
    7. It can show the video information with pressing the 'O' on the remote control in the native player.
    8. Optimized kodi, add auto-reflash framerate; pre-installed the related dependent library for the addon.
    9. Solved the issue that only can identify two usb storage in one usb port.
    10. Added support for RII i8 and RII i25 airmouse.
    11. Solved it cannot save system volume in settings.
    12. ZIDOO Media center
    a. Optimized the reflash the UI when the storage plug out.
    b. Optimized the loading issue with long time or failure, especially for adding device in the form of the host name on SAMBA.
    c. Fix the error on the device listbar when plug out device quickly.
    d. Optimized the support to save mounted device, to prevent users from wrong operation.
    e. Solved reading the label name distortion on USB device.
    f. Solved appear "unknown error" when open folder on the SAMBA device.
    g. Fix the bug of the storage plug in dialog didn't disapper.
    h. Solved no response and interface stucked when used Quick Search way to search frequently.
    i. Optimized the acquisition mode for USB device volume label.
    j. Solved device flashes back sometime when entering SMB with Address mode.

Yazılımı yükleyip denemek isteyenler aşağıdaki linkten yükleyebilir.

http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/new-firmware-v1-0-32-for-zidoo-x6-release.995/

• Test amacıyla bir arkadaşımdan aldığım IPTV linklerini deniyorum evde.

LG G2 cep telefonumda MXPlayer kurulu.Ve MX Player'daki Ağ Akışı bölümünden çok iyi bir şekilde seyrediyorum IPTV'leri.Hiç sıkıntı yok.

Aynı linkleri Zidoo X9'da seyretmek için MX Player'ı Zidoo X9'a kurmaya kalktım Google Play Store üzerinden ama kurmuyor.Burdan kurmayınca Appsgo üzerinden yükledim MX Player'ı , sorunsuzca yüklendi ama bu seferde telefonda açılan IPTV linklerinin cihazda açılmadığını gördüm.

Daha sonrasında elimde apk olarak bulunan MXPlayer Pro'yu kurdum Neon Codecleri ile ama sonuç yine olumsuz. " Bu bağlantı oynatılamıyor " diye ikaz veriyor Zidoo X9'daki MXPlayerç

Öncelikle cihazına MXPlayer yükleyipte IPTV linklerini sorunsuzca izleyen var mı aranızda ?

Eğer yoksa Android Box cihazlarınızda IPTV linklerini seyretmek amacıyla kullandığınız programlar hangileri ?

Selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Test amacıyla bir arkadaşımdan aldığım IPTV linklerini deniyorum evde.

LG G2 cep telefonumda MXPlayer kurulu.Ve MX Player'daki Ağ Akışı bölümünden çok iyi bir şekilde seyrediyorum IPTV'leri.Hiç sıkıntı yok.

Aynı linkleri Zidoo X9'da seyretmek için MX Player'ı Zidoo X9'a kurmaya kalktım Google Play Store üzerinden ama kurmuyor.Burdan kurmayınca Appsgo üzerinden yükledim MX Player'ı , sorunsuzca yüklendi ama bu seferde telefonda açılan IPTV linklerinin cihazda açılmadığını gördüm.

Daha sonrasında elimde apk olarak bulunan MXPlayer Pro'yu kurdum Neon Codecleri ile ama sonuç yine olumsuz. " Bu bağlantı oynatılamıyor " diye ikaz veriyor Zidoo X9'daki MXPlayerç

Öncelikle cihazına MXPlayer yükleyipte IPTV linklerini sorunsuzca izleyen var mı aranızda ?

Eğer yoksa Android Box cihazlarınızda IPTV linklerini seyretmek amacıyla kullandığınız programlar hangileri ?

Selamlar...

Şöyle yapın mx player ayarlarından donanimsal+yazılımsal seçin veya yazılımsal ki bu mutlaka aktif iptv açacaktır olmasa playstore de extream codes apk sonrada iptv core yi yükleyin orda aktif iptv varsa çalışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: next20

quote:

Test amacıyla bir arkadaşımdan aldığım IPTV linklerini deniyorum evde.

Selamlar...

Şöyle yapın mx player ayarlarından donanimsal+yazılımsal seçin veya yazılımsal ki bu mutlaka aktif iptv açacaktır olmasa playstore de extream codes apk sonrada iptv core yi yükleyin orda aktif iptv varsa çalışır

DENEYECEĞİM.

• MX Player ayarlarından donanımsal ve yazılımsal seçenekleri de denedim zaten ama değişen birşey olmadı.Cep telefonunda açılan kanallar cihazdaki MXPlayer'da hiç açılmıyor.

Sonrasında bahsettiğiniz Xtreeam Codes IPTV'yi de yükledim ama onda da bu sefer Host , Username , Password gibi seçenekler sordu ekranda.Buralara ne yazılacağını bilmiyorum.

Çünkü benim elindeki linkler http ile başlayan satırlar ve bu satırları MXPlayer'a yapıştırdığımda ne kullanıcı adı , ne şifre v.s hiçbir şey sormadan açılıyor kanallar.

Bana bu tarz bir program lazım , şifreyi , kullanıcı adını v.s bilmiyorum.Satır aralarındaki ifadeleri kullanıcı adı ve şifre olarak denedim ama yine de olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 30 Ocak 2016; 13:04:43 >
  • mxplayer ıle ıptv lınklerını ben phılıps androıd tv ıle rahat ızlıyorum

ama herhangı bır box ıle mxplayer uzerınden ıptv ızlemeyı denemedım normalde mantık olarak calsıması gerekır lg g2 de calısıyorsa tum androıd cıhazlarda calısması gerekır

eger kı kullandığınız ıptv ucretlı ıptv ıse yani satın aldıysanız satıcı ıle görüşüp ıptv lınk lerını xbmc kodı uzerınden ızleyecegım deyın ve lısteyı xbmc kodıye gore duzenlesınler kodı uzerınden daha hızlı ve stabıl calısır ıptv ler

kendınız denemek ıcın ıptv lıstesını kodı de sız kendınız de lıste olusturabılırsınız.

örnekte olduğu gıbı wep den bır m3u lıste ındırın m3u lısteyı not defterı ıle açıp ıcındekı lınklerı kendı ıptv lıstenızle degıstırın.

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreambox271980 -- 1 Şubat 2016; 19:19:07 >

• Merhaba arkadaşlar. Yeri burası değil ancak bu tarz cihaz sevenlerin olduğu konuya alıcı çıkacağını düşünerek konuya bildirim yapayım dedim. Maddi nedenlerden dolayı 4 gün önce elime geçen Zidoo X6 Pro cihazımı full kutu olarak, aldığım fiyata 319 TL'ye satıyorum. İlgilenenler PM gönderebilir..
  • Mylove nickli arkadaşın sattığı Zidoo X6Pro , Zidoo'nun Rockchip 3368 chipsetli yeni cihazı.

Ayrıca Zidoo X6Pro şu an için firmanın en fazla yazılım desteği verdiği ürün.Çünkü yeni piyasaya sürdüğü bir cihaz olduğu için şu aşamada en fazla yazılım desteğini ona veriyor ve cihazı daha iyi bir hale getirmek için özellikle çaba sarfediyor.

Cihazda yapılan iyileştirmeler haricinde , afişleme kapsamında Zidoo Theater adlı kendine ait afişleme programını da ilk kez bu cihazın yazılımda kullandı Zidoo firması.

Bu ürünü 25-30 gün beklemeden maliyetine almak isteyenler bu satış fırsatını kaçırmasın.
  • dreambox271980 kullanıcısına yanıt
    Peki m3u formatındaki IPTV linklerini KODI üzerinden izleyebilmek için KODI'de ne yapmak lazım ?

Addons'tan bir IPTV eklentisi mi yüklemek zorundayız , nedir detaylar ?
  • quote:

Mylove nickli arkadaşın sattığı Zidoo X6Pro , Zidoo'nun Rockchip 3368 chipsetli yeni cihazı.

Ayrıca Zidoo X6Pro şu an için firmanın en fazla yazılım desteği verdiği ürün.Çünkü yeni piyasaya sürdüğü bir cihaz olduğu için şu aşamada en fazla yazılım desteğini ona veriyor ve cihazı daha iyi bir hale getirmek için özellikle çaba sarfediyor.

Cihazda yapılan iyileştirmeler haricinde , afişleme kapsamında Zidoo Theater adlı kendine ait afişleme programını da ilk kez bu cihazın yazılımda kullandı Zidoo firması.

Bu ürünü 25-30 gün beklemeden maliyetine almak isteyenler bu satış fırsatını kaçırmasın.

papirus hocam, yanlız bu cihaz hakkında yanılmıyorsam senin halen çok fazla eskikleri var.. altyazıları oynatmıyor... divxleri desteklemiyor gibi bir takım serzenişlerin vardı... cihaz tam bu model mi bilemiyorum ama ...
    bu arada bende de rk3368 li geekbox tv vardı.. yanlız sanırım bu cihazlara android 5.0 daha tam uyumlu değil gibi... ugoos ut3 bende yağ gibi akarken bu cihazda bariz bir yavaşlık sezdim... gerci antutu puanlarıda çok düşük... belki Android 6.0 ile 64bit yazılıma geçtiğinde sorunları düzelir ama ben cihazı sattım... bakınıyorum bakalım uygun performanslı ne alabilirim diye... UT4 de çıkmış ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 2 Şubat 2016; 8:50:39 >

• bu arada ugoos ut4 ile gelen yeni arayuzu denemek isterseniz... buyrun indirme linki

https://drive.google.com/file/d/0B8cf6zNYXg8gblFGcWcwcmpZRUU/view
  • Ender ,

Yukarıda bahsettiğim cihaz yaklaşık olarak 1,5 ay önce firma tarafından hediye olarak gönderildi bana.Evet yazdığın gibi ben incelediğimde iki önemli sorunu vardı cihazın.Birincisi harici altyazıları desteklemiyordu , ikincisi DivX formatlı dosyaları açmıyordu.Ama o an üzerinde bulunan yazılım versiyonu v1.0.23 idi.Firma geçen bu 1,5 aylık süre zarfında ( v1.0.24 /25 / 26 / 28/ 30 ve 32 olmak üzere ) 6 Adet yazılım çıkardı ve şu anki güncel yazılım versiyonu v1.0.32. Okuduğum kadarıyla da altyazı ve DivX sorununu çoktan hallettiler , görmesemde en azından forumda yazılanlardan öyle hatırlıyorum.

Hatırlıyorum diyorum , çünkü cihazı test amacıyla Sadays Üstad'a göndermiştim ve cihaz hâlâ onda.Dolayısıyla çok kesin birşey söylemem zor , elimde olsa ancak net birşeyler yazabilirim.

Dolayısıyla bu kadar kısa sürede bu kadar yazılım güncellemesi alan bir cihaz daha yok piyasada. Sıkıntıları tabii ki vardır ama inan atla-deve değildir.Ve yazılımla çözülecek bir sıkıntısı varsa da , bu konuya en fazla eğilecek firma inan Zidoo olacaktır.

Kendimden örnek vereyim , bendeki Zidoo X9 o kadar stabil ki HD sesleri aktarmaması haricinde hiçbir eksikliğini hissetmiyorum ben.

Tamam ağ üzerinden kullanmıyorum , internet üzerinden dizi-film v.s seyretmiyorum , online izleme amaçlı Digiturk-Tivibu v.s uygulamaları kullanmıyorum ama takılı HDD'imdeki filmleri KODI ile mükemmel bir şekilde afişliyor ve 106 Ekran Plazma panelimde herşeyi , üstelik mükemmel bir altyazı menüsü ile seyrediyorum.İnternet üzerinden radyo kanallarımı rahatlıkla dinliyorum , Youtube'u sorunsuz kullanıyorum.Daha ne isteyeyim , her işimi görüyor Zidoo.

İşin özü , buradaki olay tamamıyle kişinin beklentisi ve kullanımı ile alakalı.Zidoo X9 , arşivimdeki dizi ve filmleri seyretme amacıma uygun olarak bana yetiyor.Zaten AVR'li bir sisteme geçinceye kadarda Zidoo X9 ( veya X6Pro ) ile devam edeceğim sanırım.

Ne zamanki AVR'li bir sisteme geçeceğim , o zaman HD sesleri kayıpsız aktaran bir medya oynatıcı lazım olacak ki bu belkide elimdeki M195 bile olabilir.Onu da değiştirir miyim ilerde , zaman gösterecek.

Selamlar...

• bilgilendirme için eline sağlık... ben dediğim gibi geekbox sattım... şimdi gene Raspi ile yola devam ediyorum.. iyi bişiy denk gelirse alacagım.. appe tv4 merakım var biraz bakalım...
  • xbmc kodi uzerınden elınızdekı ıptv lıstesı nın m3u formatında olması gerekır.
    asagıdakı verdıgım ornek m3u lıstı ındırıp rardan çıkartın

http://s8.dosya.tc/server/vv2nlu/iptv_list.rar.html

ve ornektekı gıbı gereklı yerlere kanal ısmı ve http adresını zı yazıp kaydedin

sonrasında kullandığınız cıhazın hafızasına yada usb belleğe m3 u dosyanızını kopyalayıp usb yı cıhaza takın

herhangı bır adoons fılan yuklemnıze gerek yok mevcut kodı ıcerısınde devre dışı olan pvr ıptv sımple clıentı etkınlestırıp confınugre düzenle kısmından m3u yoluna usb belegınızde bulunan ıptv lıst m3u dosyasını gosterıp
    tamam demenız yeterlıdır.
    sonrasında kodı anasayfasında lıve tv kısmının aktıf olduğunu ve lıstenızdekı kanalların lıve tv kısmına gırdıgınızde sıralanmış olduğunu goreceksınız
    egerkı m3u lıstenızdekı lınkler aktıf ve sağlam lınkler ıse normal kanal ızler gıbı sorunsuz ıptv lerınızı ızleyebılırsınız..

asagıdakı vıdeo dakı yorengeleri ızleyıp daha basıt ıslemlerınızı gerceklestırebılırsınız..

https://www.youtube.com/watch?v=ZtYR7IFh31A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreambox271980 -- 2 Şubat 2016; 17:42:36 >

• Teşekkür ederim üstadım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreambox271980 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim ,

Herşey tıkır tıkır çalışıyor , hiç sıkıntı yok.

KODI yaptığı mükemmel afişleme sonrası basit IPTV uygulaması ile gönlümü birkez daha fethetti.

Eyvallah...
  • ıptv kanallarınızı kodı uzerınden ızlemek ıcın gereken ayarları ve m3u lıstesını halletmenize sevındım:)))
  • zıdoo x9 m195 tronsmart r28(rk3288) M8(amlogıc s802) xiaomi mi3(amlogıc s905) apple tv 3 raspery pı 2 bu cıhazların hepsını kullandım rk 3368 lı cıhazlar harıc

galıba benım beklentılerımı karşılayacak bır cıhaz daha uretılmedı:)))

Intel işlemcili hem androıd hem wın 8.1 kullanan cıhazlar nasıldır acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.