Şimdi Ara

Zincir Modelleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, geçen zincir almaya gittim bana XMatik zincir için 62 YTL dediler. 30 YTL'ye de var ama bu model güzel gözüküyor. Bir de poliüratan malzemeden yapılan bir tip var. O da lastik gibi lastiğe tam olarak oturuyor. Lastiğin dışında ise sert metal yüzey var. Daha önceleri görmüştüm ama alıcı gözüyle bakmamıştım. Hiç kullanan arkadaş var mı? 155 YTL civarında. Teşekkürler..

• zincir aracın baş düşmanıdır. lastiği parçalar, amortisörü bozar, karoseri zayıflatır, araçtan yeni yeni sesler gelmesine sebep olur. alabileceğiniz en ucuz zinciri bagajınıza koyun ve en kötü 2 tane en ucuzundan kar lastiği alın. alacağınız en kötü kar lastiği bile en iyi yaz lastiğinden iyidir ve sizi yolda bırakmaz. polis bıdı bıdı yaparsa da bagajdaki zinciri gösterirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: impress

zincir aracın baş düşmanıdır. lastiği parçalar, amortisörü bozar, karoseri zayıflatır, araçtan yeni yeni sesler gelmesine sebep olur. alabileceğiniz en ucuz zinciri bagajınıza koyun ve en kötü 2 tane en ucuzundan kar lastiği alın. alacağınız en kötü kar lastiği bile en iyi yaz lastiğinden iyidir ve sizi yolda bırakmaz. polis bıdı bıdı yaparsa da bagajdaki zinciri gösterirsiniz
    Kışın uzun yola gitmek gerekiyor. Zincir olmasa olmaz diye düşünüyorum. Poliüratan malzemeden olan esasen zincir gibi durmuyor. Lastik olduğundan tekerlek ile teması zincir gibi değil. Daha önce kullananlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpinamax

Kışın uzun yola gitmek gerekiyor. Zincir olmasa olmaz diye düşünüyorum. Poliüratan malzemeden olan esasen zincir gibi durmuyor. Lastik olduğundan tekerlek ile teması zincir gibi değil. Daha önce kullananlar var mı?

Alıntıları Göster
    gördüğünüz alttaki mi üstteki mi? uzun yolda en iyisi kar lastiğidir ayrıca

• Üstteki gibi bir model. Ama alttakide fena durmuyormuş. O tarzı hiç görmemiştim...
  • quote:

Üstteki gibi bir model. Ama alttakide fena durmuyormuş. O tarzı hiç görmemiştim...
    aracınız neydi bu arada daha kolay yardımcı olabilirim
  • quote:

zincir aracın baş düşmanıdır. lastiği parçalar, amortisörü bozar, karoseri zayıflatır, araçtan yeni yeni sesler gelmesine sebep olur. alabileceğiniz en ucuz zinciri bagajınıza koyun ve en kötü 2 tane en ucuzundan kar lastiği alın. alacağınız en kötü kar lastiği bile en iyi yaz lastiğinden iyidir ve sizi yolda bırakmaz. polis bıdı bıdı yaparsa da bagajdaki zinciri gösterirsiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: impress

kardeş mükemmel cvp valla yoruma gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfhan20

quote:

Orjinalden alıntı: impress

kardeş mükemmel cvp valla yoruma gerek yok

Alıntıları Göster
    1999 model focus.

• quote:

1999 model focus.

Alıntıları Göster
    lastik ölçünüz 185\65\14 ise 60 ile 80 ytl arası, 195\60\15 ise max 100 ytl ye kadar kar lastikleri var. özellikle bulabilirseniz rus malı amtel var. fiyatına rağmen geçen sene 2 taktıran bu sene iki daha aldı. bence ilk mesajımda dediğim gibi en kötüsünden bir zincir alın o sizin can yeleğiniz olsun. illaki bir yerde kalırsanız kullanırsınız. bence 150 ytl üstteki snowcat lere vereceğinize, 500-600 ytl alttaki spider spike lara vereceğinize 2 tane kar lastiği alın bütün sezon içiniz rahat etsin. unutmayınki kar lastikleri sadece karda işe yaramazlar. sıcaklık 7-8 dereceniz altına düştüğünde standar lastikler özelliklerini kaybederler. yine de tercih sizin

• quote:

lastik ölçünüz 185\65\14 ise 60 ile 80 ytl arası, 195\60\15 ise max 100 ytl ye kadar kar lastikleri var. özellikle bulabilirseniz rus malı amtel var. fiyatına rağmen geçen sene 2 taktıran bu sene iki daha aldı. bence ilk mesajımda dediğim gibi en kötüsünden bir zincir alın o sizin can yeleğiniz olsun. illaki bir yerde kalırsanız kullanırsınız. bence 150 ytl üstteki snowcat lere vereceğinize, 500-600 ytl alttaki spider spike lara vereceğinize 2 tane kar lastiği alın bütün sezon içiniz rahat etsin. unutmayınki kar lastikleri sadece karda işe yaramazlar. sıcaklık 7-8 dereceniz altına düştüğünde standar lastikler özelliklerini kaybederler. yine de tercih sizin

Alıntıları Göster
    Alakan için teşekkür ederim. Araştıracağım ve düşüneceğim. sağol..

• quote:

Alakan için teşekkür ederim. Araştıracağım ve düşüneceğim. sağol..

Alıntıları Göster
    yardımcı olduysak ne mutlu bize...
  • quote:

yardımcı olduysak ne mutlu bize...

Alıntıları Göster
    Bende ne yapacağıma karar verememiştim.
    Bu sayfa güzel ipucu oldu.
    Tşk.'ler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

Bende ne yapacağıma karar verememiştim.
    Bu sayfa güzel ipucu oldu.
    Tşk.'ler...

Alıntıları Göster
    şayet ağrı dağına çıkmayacaksanız yani arabanızın boyu kadar kar yoksa bulunduğunuz yerde( yani bir dozerin yolları açması gerekmiyorsa) ve biraz maddi gücünüz varsa kış lastiği alın.

çok soğuk yerde isenizde çivili kış lastiği alın.

zincir arkadaşların da dediği gibi arabanın bir numaralı düşmanı.

hayırlı günler.
  • quote:

Teğmenim doğru söylüyo. C3 ü sattım. Yeni focusumla bayram tatiline gidecem. Eski kar lastiklerini c3 satarken mecbur verdim. Şimdi kış lastiği

alacam.500-700 YTL gidecek.Can sözkonusu olduğunda gerçekten önemli değil.Geçen kış polis yokuş yukarı ben, durdurmaya çalıştı. Çekil kenara

dedim. Çok zevkliydi.Tavsiye ederim. Alın hem de 4 tane birden,çünkü 2 tane olmaz. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: devrim_ecz

Teğmenim doğru söylüyo. C3 ü sattım. Yeni focusumla bayram tatiline gidecem. Eski kar lastiklerini c3 satarken mecbur verdim. Şimdi kış lastiği

alacam.500-700 YTL gidecek.Can sözkonusu olduğunda gerçekten önemli değil.Geçen kış polis yokuş yukarı ben, durdurmaya çalıştı. Çekil kenara

dedim. Çok zevkliydi.Tavsiye ederim. Alın hem de 4 tane birden,çünkü 2 tane olmaz. Saygılar.

Alıntıları Göster
    Aracınızın, ön takımının bozulmasını istemiyorsanız zincir kullanmayın...
    Araçların baş düşmanıdır kim nederse desin...

• quote:

Orijinalden alıntı: EmRSrL

Aracınızın, ön takımının bozulmasını istemiyorsanız zincir kullanmayın...
    Araçların baş düşmanıdır kim nederse desin...

Alıntıları Göster
    Kar lastiklerinin fiyatlarını öğrenebileceğimiz bir yer site var mı?
  • quote:

Kar lastiklerinin fiyatlarını öğrenebileceğimiz bir yer site var mı?

Alıntıları Göster
    kuzenim michelin bayii si zincirlikuyu da özgür ve ya cem ile görüşebilirsiniz 0212 274 32 73

netteki fiyatlar liste fiyatıdır ve oldukça yüksektir o fiyatlara kimse lastik satamaz
  • quote:

kuzenim michelin bayii si zincirlikuyu da özgür ve ya cem ile görüşebilirsiniz 0212 274 32 73

netteki fiyatlar liste fiyatıdır ve oldukça yüksektir o fiyatlara kimse lastik satamaz

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir yerde okumuştum:

KIŞ LASTİĞİ RİSK YÖNETİMİ İKEN, KAR ZİNCİRİ KRİZ YÖNETİMİDİR.

Ayrıca 4 adet almak kesinlikle şart. Bazı yerlerde çivili lastik bile kar etmeyebiliyor. Deneyen birisi olarak konuşuyorum. Çivili lastiğin altında kalan yumuşak kar oyulunca olduğunuz yerde patinaj yapan bir araba olarak bekliyorsunuz. 4 adet yaz lastiğimin yanı sıra 4 adet kış lastiği ve bir takım zincirim var. X modeli olanları tercih edin, daha iyi yol tutar. E modeli olanlarda boşluk oluyor ve lastik boşluğa denk geldiğinde fren yapılırsa arabanız kayar.

Ayrıca hava sıcaklığı 7 derecenin altına düştüğünde yaz lastikleri iyice sertleşir, yol tutuşu azalır ve fren sırasında kaymaya başlar. Bu yüzden ben kasım ayı başında kış lastiklerini takıp mayıs ayı başında da yaz lastiklerini takıyorum.

4 mevsim lastikleri ise kışın çok faydalı değil bence. Çünkü vakum oranı %50 deniyor. % 100 vakumlu veya tam vakumlu olarak ifade edilen modelleri tercih edin. http://www.tyretest.com/pkw_winterreifen/index.html adresinde kullanıcı yorumları var. Ben 1.3 CDTi Corsada 175/65 R14 Kumho KW17 kullanıyorum iki yıldır. Gayet memnunum ve hiç bir zorlukla karşılaşmadım. Yukarıdaki sitede yorumlara göre ortalama 2.0 vermişler bendeki kış lastiğine. Michelin Alpine ise 1.8 . Tabii en iyi notun 1 en kötü notun 6 olduğunu söylemeliyim. Sadece fiyat bile başlı başına bir avantaj. Ayrıca Kumho KW 17'nin sırt deseni de oldukça güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: msaltin

Arkadaşlar bir yerde okumuştum:

KIŞ LASTİĞİ RİSK YÖNETİMİ İKEN, KAR ZİNCİRİ KRİZ YÖNETİMİDİR.

Ayrıca 4 adet almak kesinlikle şart. Bazı yerlerde çivili lastik bile kar etmeyebiliyor. Deneyen birisi olarak konuşuyorum. Çivili lastiğin altında kalan yumuşak kar oyulunca olduğunuz yerde patinaj yapan bir araba olarak bekliyorsunuz. 4 adet yaz lastiğimin yanı sıra 4 adet kış lastiği ve bir takım zincirim var. X modeli olanları tercih edin, daha iyi yol tutar. E modeli olanlarda boşluk oluyor ve lastik boşluğa denk geldiğinde fren yapılırsa arabanız kayar.

Ayrıca hava sıcaklığı 7 derecenin altına düştüğünde yaz lastikleri iyice sertleşir, yol tutuşu azalır ve fren sırasında kaymaya başlar. Bu yüzden ben kasım ayı başında kış lastiklerini takıp mayıs ayı başında da yaz lastiklerini takıyorum.

4 mevsim lastikleri ise kışın çok faydalı değil bence. Çünkü vakum oranı %50 deniyor. % 100 vakumlu veya tam vakumlu olarak ifade edilen modelleri tercih edin. http://www.tyretest.com/pkw_winterreifen/index.html adresinde kullanıcı yorumları var. Ben 1.3 CDTi Corsada 175/65 R14 Kumho KW17 kullanıyorum iki yıldır. Gayet memnunum ve hiç bir zorlukla karşılaşmadım. Yukarıdaki sitede yorumlara göre ortalama 2.0 vermişler bendeki kış lastiğine. Michelin Alpine ise 1.8 . Tabii en iyi notun 1 en kötü notun 6 olduğunu söylemeliyim. Sadece fiyat bile başlı başına bir avantaj. Ayrıca Kumho KW 17'nin sırt deseni de oldukça güzel.

Alıntıları Göster
    sanırım yukarıda yazdığım mesajı şu sitede okumuştum.

oldukça faydalı bir site http://www.kislastigi.com

• quote:

Orijinalden alıntı: msaltin

sanırım yukarıda yazdığım mesajı şu sitede okumuştum.

oldukça faydalı bir site http://www.kislastigi.com

Alıntıları Göster
    Geçen zincir baktım carrefour-natilius'da.
    Henüz gelmemiş!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.