Şimdi Ara

Zippo Boyanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zippoma aşağıdaki figürü yapıştırmıştım.

Zippo Boyanır mı?

Zippo yere düşünce figür zippodan ayrıldı bende yapıştırayım derken japonu zipponun heryerine döktüm. Sileyim derken peçete yapıştı. Aseton döktüm üstüne o da rengini aldı. Bıçakla kazıyım derken iyice söktüm. Bu gün de piknikte mangala koyup ısıttım erir belki diye şu an rengi maviden başka her şeye benziyor.

Zippomu 2 yıldır kullanıyorum. Başka zippo da var ama bunu çok seviyorum. Bunun dışını boyamanın bi yolu var mıdır? (Oje denendi olmuyor)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zippo Boyanır mı?

Zippo çakmakları, özgün tasarımları ve dayanıklılıklarıyla bilinirler. Peki, Zippo çakmakları boyanabilir mi?

Evet, Zippo dış kasası çeşitli yöntemlerle boyanabilir. Özellikle aşağıdaki adımları izleyerek Zippo çakmaklarını güvenli ve etkili bir şekilde boyayabilirsiniz:

• İhtiyacınız olan malzemeleri toplayın: Zippo boyası, zımpara kağıdı, astar spreyi, temiz bir bez ve eldivenler.
    • Çakmağı hazırlayın: Çakmağı boşaltın ve iç kısımları çıkarın. Dış kasayı zımpara kağıdıyla hafifçe zımparalayın ve tozu temizleyin.
    • Astar uygulayın: İnce bir astar spreyi katmanı uygulayın ve tamamen kurumasını bekleyin.
    • Boyayı uygulayın: Zippo boyasını eşit bir şekilde uygulayın ve her katın kurumasını bekleyin. İstenilen rengi elde edene kadar birkaç kat uygulayabilirsiniz.
    • Vernikleyin: Boya kuruduktan sonra, dayanıklılık ve parlaklık için şeffaf bir vernik uygulayın.

Boyama işlemi sırasında güvenlik önlemlerini almak önemlidir. Havalandırılmış bir alanda çalışın ve eldiven giyin. Boya ve vernik toksik olabileceğinden, uygun güvenlik önlemlerini alın.

Boyalı Zippo çakmağınızı kullanmadan önce boyanın ve verniğin tamamen kurumasını sağlayın. Özellikle yüksek ısıya maruz bırakmayın.

Zippo dış kasa boyası, çakmağınızı kişiselleştirmenin ve benzersiz bir görünüm kazandırmanın harika bir yoludur. Uygun adımları izleyerek, Zippo çakmağınızı güvenli ve etkili bir şekilde boyayarak tarzınızı ifade edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sprey boya deneyebilirsin hocam simdi baktim resme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 4 Nisan 2015; 22:23:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pürüzlü olur mu peki? Pürüzsüz bi şekilde boyar mı? Sanayiye götürüp araba boyasıyla boyatmayı bile düşünmedim değil
  • Spreyle olmaz o boyadan lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siryarel

Pürüzlü olur mu peki? Pürüzsüz bi şekilde boyar mı? Sanayiye götürüp araba boyasıyla boyatmayı bile düşünmedim değil

hocam ondan emin degilim ama metali boyamanin tek yolu sprey boya diye dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o boya?
  • Kaportacıya götür zımparalar boyar prüzsüz olur. neden olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Airbrush yaptır.
  • zippo ne fakir
  • Benimkinin boyasida kalktı bende ariyorum

• Grafenin dediği kafama yatmıyor değil araba boyasıyla neden olmasın
  • Hocam sende bozmak için elinden geleni yapmışsın yani, mangala koymak nedir
  • Zimparalicaksin, astar boyasi atacaksin, ustune sprey boya atacaksin, parlak olsun istersen sprey vernikte atarsin tas gibi olur. Eger ilk yapista boyamayi beceremezsen zimparala yine boya at. Illaki istedigin neticeye ulasirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.