Şimdi Ara

Zonguldak Tıp - Düzce Tıp ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Öncelikle bende bu yıl tercih yaptım ve Düzce tıp olucak muhtemelen .Konuya gelirsek yeni mezun bir doktor tanıdığımdan ve zonguldak tıp ta okuyan bi abiden öğrendiğim kadarıyla ilk 7 8k nın dışındaki ünilerde tıp eğitimi aşağı yukarı aynıymış.Artı olarak Zonguldak tıp ta diğer tıplara göre çok daha fazla kalan olduğunu da öğrendim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben zonguldakliyim sehir hakkinda bahsedecek olursam sehrin buyuklugu nereden geldiğine gore farklilik gosterecektir ama cok bi sey bekleme nufusuna falan baktiginda zaten az cok ne kadar gelismis olabilecegini de tahmin edebilirsin oyle sehirle ilgili su varmi soyle imkan var mi diye sorarsan cevaplarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Zonguldak,Düzceden çok daha güzel şehir olarak Düzcenin puanının daha yüksek olmasının tek sebebi İstanbul'a daha yakın oluşu.

• ismailkandir İ kullanıcısına yanıt
    Çok Sağol

• Tersylay T kullanıcısına yanıt
    Kömür kokuyor diyorlar doğru mu?

• Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    Önceden Düzce'nin Eğitiminin daha iyi olduğunu sanıyordum ama İstanbul'a yakın olduğu içinmiş Katılıyorum.

• Hocam dogalgaz kullanimina yeni baslandi artik eskisi gibi degil havalar ama eskiden cidden asiri berbatti kista sehrin ustunde karbonmonoksit kubbesi oluyodu havasi baya kotu oluyodu ama simdi dediğim gibi daha iyi dogalgaz kullanimi yayginlastikca daha da duzelecektir heralde

Onun disinda siralamasina gore iyi derler zonguldakin egitimini daha iyi siralama hakettiginden bahsederlerdi sanirim dezavantaji sehrin beklentileri karsilamamasi o yuzden siralamasi dusuk diye düşünüyorum konumu da iyi denebilir ankaraya 280 istanbula 350 km sanirim

• Tersylay T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bunu öğrendiğim iyi oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.