Şimdi Ara

zoom x5 hakkinda yardi m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden zoom x4 kullanıyordum simdi kendime zoom x5 aldım evdeki 2 bilgisayarı tak cıkar yapmayayım diye . modemi kurdum kendimi p2p programları icin dns enable ettim kendime sabit ip atadım buraya kadar her sey normal sonra farkettim hızım eskisinden kotu test ettirdim 2 bilgisayari sonra tek tek test ettirdim her sekilde 128 kb zor goruyor sorun nedir ve nasıl gidericem normalde 2 sininde 256 olmasi gerekmiyor mu bende ise 256 olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartex -- 14 Aralık 2004, 23:57:49 >

• yardim bilgisi olan yok mu baglantim yari hizda ve tek kablo aktif ne yapicam simdi ben nasil engellenir biri bunun anlatimini yapan bir yer biliyormu
  • +1
  • baglanti hizinin 2 bilgisayardada 256 yapmak istiyorum yardim eden var midir acep
  • son cirpinislarim sonra yaticam
  • ikisinde de 256 olması mümkün değil 128 şer olur.
  • dns ye ne yazdın ?birde virtual serverde host a ne yazıyorsun?
    yani portları nasıl açtın?
    bu arada diğer bilgisayar kapalıyken bak kaç oluyor!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama internet cafelerde tum bilgisayarlar 256 goruyor ama biri download yapiyorsa download tan dolayi digerleri yavasliyor diye duydum
  • dns ye 10.0.0.3 yazdim enable ettim virtual server da host yapmadim bunu bilmiyorum ama 4 port actim 255 256 80 23 portlari 10.0.0.254 olrak actiim sun an diger bilgisayar kapali veri hizi 112 olarak gordum
    ilhami yardim edersen sevinirim
  • zoom console da 128 görünüyor mu?
    adsl status da...
    valla bende çok bilgili değilim ,bende bu port açma olayıyla uğraşıyorum ve anladığım kadarıyla senin yaptığın yol yanlış olabilir.sana tavsiyem şu an " işte Port Açmak (Çooook Kolay) " özdi
    konusuna (birinci sayfada üstte ki konu ) bakman.hayırlı geceler.
  • +2
  • saol yinede amacim port acmak degil sadece baglanti hizimi 256 yapmak 2 bilgisayrdada ama bu aksam olmiycak sanirim saglik olsun iyi geceler saol yine ipledigin icin o da benim icin basari 1 lisi 1 kisidir
  • eğer 1. bilgisayarda bağlantıyı kullanmıyorsan 2. de bağlantı hızını 256 görürsünn. ama ikisindede aynı anda yaparsan 128 er görürsün...
  • arkadasım bende 5510 var onda da bazı sorunlar oluyor...
    soyle anlatayım sorunun kaynagı xp...
    bazı .exe dosyaları pc de net hızını yavaşlatıyor hangı programla taratırsan tarat sonuç aynı...
    sana tavsıyem wındown 98 le dene eger yıne hızlı olmazsa o zaman hatta bı sorunun vardır demek oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.