Bildirim
Zopo C2 yardım!!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: lethal_9
Arkadaşlar merhaba
elimde zopo c2 cihaz var bi süre kullandıktan sonra cihazın şebeke bağlantısı kesiliyor şebeke işareti çarpıya dönüyor
kapatıp açmadan düzelmiyo ve 5 dakika sonra tekrar gidiyor yardımcı olabilirmisiniz ?
Kardeş zopo c2 ana konu başlığına girip önce root ve sonra sorunsuz custom romlardan birini kur. Sorun çözülecektir. Selamlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lethal_9
Arkadaşlar merhaba
elimde zopo c2 cihaz var bi süre kullandıktan sonra cihazın şebeke bağlantısı kesiliyor şebeke işareti çarpıya dönüyor
kapatıp açmadan düzelmiyo ve 5 dakika sonra tekrar gidiyor yardımcı olabilirmisiniz ?
Hocam aynı sorun bende de var -
Zopo düşünme arefresinde iken C2 ler de şebeke bağlantısı kronik sorunluda satıcılar tarafından bize mi yansıtılmıyor! bu sorun son kullanıcılar tarafından dile getirilmiş ancak somut bir yardım yok. -
Kronik oldugunu dusunmuyorum.daha oncelerde duymadim kendimde kullaniyorum bu sorunla karsilasmadim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar şuanda 2G olarak kullanıyorum şebeke modunu hiç bir problem yok 3G aktif olduğunda sıkıntılar çıkıyor yazılımsalda olabilir tam eminde değilim ama bi kaç yabancı sitede okuduğum kadarıyla bazı ülkelerdede varmış italyada örneğin sorunun kaynağının ne olduğunu hala bulamadım -
Benim düşüncem sıkıntı 3g-2g geçişlerinden kaynaklanıyor.Ben de aynı telefonu uzun süre kullandım ne zaman 3g çekmeyen bir yere geçsem aynı sıkıntı olmaya başladı, daha sonra heryerde aynı şekilde şebeke problemi çıktı.
En son ekranı kırılmadan gizchina'daki bir rom'u yüklemiş ve sorunu çözmüştüm.Daha önce root yaparak da çözmüştüm ama kalıcı olmadı, en iyisi stabil bir custom rom yüklemek. -
Arkadaslar bu sorun bendede var sebekeede carpi isareti cikiyor ve pin kodu istiyor sim yuvasindan kaynaklandigini dusundum mikro sime taktim ama ayni sorun devam ediyor 16 gb 1.5 ghz modeli -
arkadaşlar bende de zopo c3 var ve şebeke problem yaşamaya başladım.Bana yardım edebilirmisiz,bir sürü yazı okudum kafam Kazan gibi oldu.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yardım edebilirmi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X