İyi günler. Telefonum seri numarasını sorguladığımda değişim için uygun gözüküyor. Fakat 4 ay önce üst tuş arızalı diye genpaya vermiştim applestore açılmamıştı. Üst tuş değişimi yaptılar birde bataryayı değiştirdiler. Telefon genpadan geldikten sonra telefon görüşmelerimde karşı tarafa ses gitmemeye başladı. Telefon geldiği günden beri içi sallanıyor. Applestore açılacağını duydum genpaya tekrar yollamadım.3 gün önce telefonu şarja bağladım şarj oluyor göstermesine rağmen telefonun şarjı birtürlü artmadı yaklaşık 1 gün şarjda durdu ve sonunda şarjı bitti. Şuan telefon açılmıyor. Garanti süresini sorgulattım garanti bitmiş gözüküyor 14 ay oldu alalı telefonu. Pazar günü randevu aldım bu programa dahil telefonlarda telefonun çalışır olması gerekiyormuş sizce ne yapmalıyım birde garanti için acaba garanti belgemi yanımda götürmelimiyim bilgisi olan varmı? şimdiden çok teşekkürler.
Daha önce garanti bittiği halde sorun çıkmadığını söyleyen birçok arkadaş oldu. Ama seninkinin genpaya gitmesi işleri biraz sıkmış sanki. Sana yeni telefon göndermediler mi tamir mi edip yolladılar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
evet üst tuş değişimi oldu genpada
Genpa yetkili servisi tamir etmişse kayıtlarda gözükür ve cihazınız yenilenir. Varsa size Genpa'dan verilen teslim kağıdı ile Zorlu'ya başvurabilirsiniz. Hatta bir ödeme yaptıysanız onu bile geri ödüyorlar.
sattackus
kullanıcısına yanıt
İnşallah değişim olur. telefon değişim olacak denildiği için verdim telefonu yoksa hiçbir türlü genpaya telefon vermezdim yazık oldu.
Merhaba. Ben bir iPhone kullanıcısı olarak telefonum GENPA garantiliydi. iPhone 5S telefonum yere düştü ve açılmadı. GENPA ya getirdim 1800 tl masraf istediler. Apple Zorlu Center aradım 730 Tl telefonu yenisi ile değiştireceklerini söylediler hem de aynı gün. Şimdi yeni iphone 5s ile yola devam ediyorum .