Şimdi Ara

zotac 8800gt amp crysis takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    neredeyse sırf crysis için şu sistemi topladım:
    q6600; geil 2x1 black dragon; zotac 8800gt amp; gigabyte p35-ds3r; fsp blue storm real 500w...
    gel gör ki oyuna giriorum,hiç takılma olmadan 5-10 dakka oynuorum sonra ekran kitleniyo.anca resetle düzelio.fan ayarlarımı deiştirdim(ki ısılar max 60 derece felan,ısıdan olduunu düşünmüorum).1.1patchini yükledim,ekran kartı driver sürümlerinden de 169.06,169.09,169.21 ve 169.28 denedim sonuç aynı...tavsiyesi olan?
    oyunu orjinal türkçe aldım bu arada...

• sorunu bir tek Crysis'te mi yaşıyorsun?
    normal Windows'ta (bu arada XP mi Vista mı?) ve ya başka oyunlarda aynı şey oluyor mu?

birşey daha aklıma geldi:
    oyunun her zorluk derecesinde aynı şey oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 12 Ocak 2008; 15:17:02 >
  • MSI 8800gt oc var bende aynı sorunla karşılaştım ama tüm oyun boyunca 3-4 kere. Bu 8800gt ile crysis arasında ciddi driver sorunları var bence
    Diğer oyunlarda kart süper bi de pes 2008 de kitlenip kalıyo onuda anlayamadım!!!
  • 8800gt sahibiyim. xp de oblivion oynayamıyorum. pc kitlenip duruyor.

nvidia! 2-3 ayda kart çıkarmakla bu iş olmaz. adam gibi driver desteği verilsin
  • Sisteme hız aşırtma yapmadan deneyin bir de.
    Anakart biosuna açılışta girip "load defaults " yapın ve kaydedip çıkın.
    Yapabiliyorsanız anakart biosunu update edin. Anakart sürücülerinin de güncel versiyonu varsa kurun.

Örnek olsun diye yazayım. Amd x2 3800+ s939 ve 2 x 1gb kingston ddr 400, asus 8800gt 512 mb(702/1782/2000) .

Sisteme overclock yaptığımda crysis donuyor. Sadece ekran kartı yukarıda yazdığım hızlarda saatlerce problemsiz çalışıyor. Kartı limitine kadar zorlamıyorum. Limiti şu gibi= 735/1900/2080

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 12 Ocak 2008; 18:07:56 >
  • LAKDAMAR abicim cpu da ram de her hangi bi hız aşırtma var mı? aynı sorun ben de CPU yu oc yaptığımda oluo. ben de ekran kartından olduunu sandım ama OC yi kaldırıp bios tan default u çakınca kitlenmio.
    Bu crysis nası oyunsa artk:) cpu mu 3.6 ghz de aylardır sorunsuz kullanıorm hiç bi program kitleyemedi crysis yerle bir etti sistemi:)
  • xpde oynuorum.kartın amp olması dışında herhangi bir ek overrclock yok.cpuda da ekran kartında da.crysisten başka sadece oblivion deneme şansım oldu.1680x1050 de 4 aa ile her şey maxken çatır çatır çalışıo.
  • Ramleri 800 veya 667 mhz ye ayarlayın sırayla. Olmazsa Auto ayarı varsa onu kullanın biosta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 12 Ocak 2008; 18:20:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.