Şimdi Ara

ZTE ZXV10 W300S modem ttnet kilidini kaldırma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 yıl öne ttnet den internet satın almıştım. Yanında ZTE ZXV10 W300S model tek portlu modem verildi. Fakat şimdi vodafone geçiş yaptım. Sorunum şu kurulum yaparken kullanıcı adının sonundaki ttnet yazısını silemiyorum izin vermiyor. Uygun firmware de bulamadım internette.
    Çalıştır cmd den
    telnet 192.168.2.1
    sonra kullanıcı adı şifreyi girip
    sys ppp on @vodafone diye değiştirmeye çalıştım fakat yine olmadı. Hep "not found" yazısı çıktı.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

• bende aynı durumdayım arkadaşlar yardım edebilecek biri varsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler.
  • benim modem de "w300S" tek port olan versiyonu, onun için aşağıdaki adımları takip edin

öncelikle internet tarayıcınızın adres satırına 192.168.2.1 yazarak, modem web arayüzünden, gelişmiş ayarlar -> wan-> burada kullanıcı adını DEĞİL DE şifreyi değiştiriniz.
    daha sonra yönetim ->ayarlar -> yedekleme den ayarların yedeğini alınız. bu yedek dosyasını notepad de açınız. son satırda değiştirmemiş olduğunuz ESKİ kullanıcı adınızı göreceksiniz. bunu yeni kullanıcı adınız ile değiştiriniz.

örneğin benim yedek dosyamda "2121234567@ttnet" var iken şimdi "isukru@smileadsl.net" var. ŞİFRENİZİ bu dosyada DEĞİŞTİRMEYİN. asıl şifrenizden çok farklı görünüyor olması sizi yanıltmasın.

şimdi dosyayı kaydedip kapatabilirsiniz. yine modemin web arayüzünden yönetim-> ayarlar -> güncelle den kaydettiğiniz dosyayı seçerek güncelleyiniz.

modem kapanıp açıldıktan sonra başka bir problem olmazsa internet bağlantınız sağlanmalı halen ttnet görünüyor diye görünen ibareye takılmayın modemi kapat aç yapın bağlantı gelecektir

ben çok aradım umarım başkaları bu kadar aramaz...

simuLamania teşekkürler

• hakunamatatat kullanıcısına yanıt

Güzel bir çözüm şekli. Ama benim "ZTE ZXDSL 931" model modemde çalışmadı. Yedekleme dosyasını geri yüklendiğinde tekrar kontrol ettigim zaman kullanıcı adının sonunda mesela kullanıcı adı "12345@turk.net" fakat modemde görülen "12345@tu@ttnet"

Sonuç olarak benim zxdsl model modemde işe yaramadı veya ben yapamadım.

Genede bu Paylaşım güzel bir fikir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.