Şimdi Ara

0.9 Tce Icon Clio Sizce Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları dilerim
    Renoult sayfasına birkaç aydır girmiyordum.Bir ne var ne yok diye bakayım dedim.Clio konfigüre ediyim dedim konfigüre ettiğim araç 0.9 Tce Icon donanım Yıldız siyah 55.350 TL Tuttu.Bu piyasada şartlarında fiyat kötü değil diye düşünüyorum.Önümdeki dönemlerde alma ihtimalim olabilir.

Merak ettiğim konular tüketimi resmi sayfada 1.5 90 dci'den karmada 1 lt fazla gözüküyor.Reel'dede 1-1,5 Lt civarımı fark olur.Yoksa fark dahada fazla olurmu?

2.Olarak Sandero stepway 0.9 tce ile 10-11.000 tl fark var.Bu farka değermi?

Performansı konusunda kafama takılan birşey yok.Videolar felan izledim ivmelenmesi gayet iyi 180-190'a kadar temiz çıkıyor araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 20 Şubat 2016; 22:01:13 >

• Fiyatı dışında iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç kez binmiştim full donanimdi bildiğim kadarıyla piyano black dokunmatik radyo otomatik klima.İçi güzel boyalı cilalı ama kalitesiz olduğu hissini verdi bana çirkin kadının amatör makyaj yapması gibi.Icide hapishane gibiydi özellikle arka koltuklar.yerinizde olsam dacia yi tercih ederdim en azindan daha geniş daha ucuz varsin boyasiz cilasız olsun içi.Yalnız yol tutuşu konforu hakkinda sallamak istemem uzun süre kullanma imkanım olmadi 2 araçta da.(şunu belirteyim Fransiz ve italyan markalarina alerjim vardır.)son olarak iyi olsa dahi clio için o para fazla diye düşünüyorum ucuza da o ayarda 0 araç olmayabilir ama ben olsam gidip 55 lirayi clioya bağlasam gece uyuyamam.(55 liram filan yok da olsa yani)

• 40bin TLye sıfır gibisini satıyorum..Bence sıklıkla şehir içi kullanacaklar için ideal.Araba hafif olduğundan şehir içinde az yakıyor.Ayrıca çok km yapacaklar için LPG uyumlu turbo motor olması ayrıca bir avantaj.Donanım tatmin edici.Performans ta öyle.

Ancak şu var sıfır para verilipte alınacak araç değil.Sıfır gibi 2.el bir sürü ilan mevcut.
  • 2014 başında Renault bayisi sıfırını 40.000'e bırakıyordu, hem de hemen teslim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

2014 başında Renault bayisi sıfırını 40.000'e bırakıyordu, hem de hemen teslim.

Artık 2016 başındayız2014'te 1 Seriside 80.000 TL İdi
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    yaklaşık aynı fiyata 208 allure 1.2 etg var. Cam tavan otomatik vites vs. Şu an için B sınıfında standart donanım olarak en dolusu vede fiyat olarak en uygunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 0.9 tce icon vs 1.5 dci joy
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2014 nisan da 320i ed nin en boş tr paketi 107 binden başlıyordu onu diyorsak :) Şuan 147 bin :)

• Güncell
  • sende bizimle şaşak geçiyosunya neyse,bu gün forumda bi bayi elemanına sıfır clio 1.2 nin fiyatını sordum,47 bin deyince birdaha reno kilimesini bile kullanmamaya karar verdim

• hocam dacia sakın düşünme clio nun 10-11 bintl farka kesinlikle değecek bir sürü donanım fazlası var. bence R-link bile ekletseniz kesinlikle değer stepwayde yolbilgisayarı bile yok biz aldığımızda serviste açtırdık ama şuan bunu bile açmıyorlar.ama sıfır araç alacak olsam ASR si kapanmayan arabayı almazdım. clionun ve stepwayin ASR nin kapanması karda yokuşlarda zorluyor. skoda fabia 1.2 tsi style veya polo 1.2 tsi düşünürdüm.
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Niye geçeyim abiAcelem yok ve kesin değil ama planlarımın arasında var.Logan'ı hiç satmayacağız zaten 2.araç olarak alacaz.1.2 Clio'ya o parayı bende vermem.O motor 2004 Model clio hb'de bile vardı Fosilleşti artık.Ama 0.9 Tce güzel motor
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Neden öyle dacia düşünme dedin hocam Polo ve Fabia'da güzel özellikle Düz vites polo lounge'da gözüm var.Oda aklımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Neden öyle dacia düşünme dedin hocam Polo ve Fabia'da güzel özellikle Düz vites polo lounge'da gözüm var.Oda aklımda

şuan f/p olarak dacianın hiçbir mantığı yok, olması gerekenden aşırı pahalı ama yinede 1.5 dci motorlusu alınabilir.arabada eğlence unsuru arıyorsan clio icon turbo90 R-linkli olarak al(r-sound effect uygulamasıyla bayağı eğlenirsin.)ayrıca kendi dış ve iç kişiselleştirmelerini kombine et keyif alırsın.
  • Polo lounge cok dolu arac gerçekten Geri gorus kamerasi dahil hersey var ancak araba biraz dar ve golf e göre kalitesi bayağı düşük golfte çok pahalı o zaman 2 3 binde leon almak çoook mantıklı 54 55 milyara

• Eski aracım şahsi görüşüm 2. elde alınabilecek en mantıklı araçlardan fakat sıfır almanızı tavsiye etmem. Anahtarsız giriş çalıştırmadan tutun elektrikli katlanır aynalara kadar bayağı dolu bir araç. Aralık ayında 2013 model 29 binde boyasız değişensiz 37.500 e sattık krom kaplama vardı ve camlar da filmliydi. Biz biraz ucuza vermiş olabiliriz ama pazarlıkla yine sıfıra yakın araçları bu fiyata bulabilirsiniz. 2. elde bu kadar dolu ve 2013 üstü düşük kmde bu fiyata araç bulmanız çok zor ama illa sıfır alacaksanız bence son tercihiniz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.