Şimdi Ara

0 km accent era alayım mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne dersiniz 0km 1.5 dizel 28 bin ytl dediler

• megane ve c4te güzel indirimler var
    özellikle megane a bakabilirsin alternatif olarak
  • Az önce RENAULT bayiinden geldim 0 km yeni symbol 1.5dci 24.850 YTL bir test sürüşü yap belki hoşuna gider.Ayrıca yeni SANDERO 1.5dci 20,900 YTL çok hoş olmuş.
  • Sanırım select versiyonu için size bu fiyatı verdiler.Biraz daha pazarlık yapmayı deneyin,ben team modelini kullanıyorum,aracı alalı yaklaşık 14 ay oldu 22500 km. yol yaptım,hiç bir sıkıntım olmadı,gayet memnunum.Select versiyonundaki donanım bir çok araçta yok bu fiyat aralığında gene de karar sizin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark-undiyng

ne dersiniz 0km 1.5 dizel 28 bin ytl dediler

Aman derim. Sakın alma

1. Kasa 11 yaşını doldurdu.
    2. Araç çok küçük (bızdık)
    3. Dizel motor tır tır sarsıntılı çalışır.
    4. 28.000' e neler alırsın neler.
    5. Ama yine de sen bilirsin.
    6. Benim başka bir önerim var.
    7. Kısa süre sonra kasa değişcek, çok pişman olursun sonra, sölemediler deme....
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAST_DRIVER

quote:

Aman derim. Sakın alma

7. Kısa süre sonra kasa değişcek, çok pişman olursun sonra, sölemediler deme....

1-Nasıl kasa 11 yıllık,era 2006'da üretilmeye başlandı,2010'a kadar üretilecek,
    2-Sınıfındaki en geniş iç mekana sahiptir.
    3-Sınıfının en sessiz ve en performanslı motoruna sahiptir,110hp-240 tork,triger kayışı yerine zincir kullanılır.
    4-Neler alımabilirmiş acaba?
    5-Evet haklısın,
    6-Öneriniz ne öğrenebilirmiyim?
    7-2010'a kadar böyle bir plan yok,
    8-Bunu ben ekledim acaba siz hiç dizel era'ya bindiniz mi veya kullandınız mı?Eğer ki binmiş veye kullanmış olsaydınız bu yorumların çoğunu yapmazdınız.

Saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

quote:

quote:

Aman derim. Sakın alma

3-Sınıfının en sessiz ve en performanslı motoruna sahiptir,110hp-240 tork,triger kayışı yerine zincir kullanılır.
    4-Neler alımabilirmiş acaba?
    5-Evet haklısın,
    6-Öneriniz ne öğrenebilirmiyim?
    7-2010'a kadar böyle bir plan yok,
    8-Bunu ben ekledim acaba siz hiç dizel era'ya bindiniz mi veya kullandınız mı?Eğer ki binmiş veye kullanmış olsaydınız bu yorumların çoğunu yapmazdınız.

Saygılarımla...

accent le karıştırdı herhalde arkdaş

geçen aylarda bende çok araştırdım bu erayı paramız 22 000 ytl 0 rı neziroğullarında veiyliyorladrı ama araba çok boştu onun için erteledik

• bilgiler için teşekkür ederim hemen almıyorum zaten aracı yarında clio ya bakarım yada bakarsınız albea alır gelirim benim kafa belli olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Az önce RENAULT bayiinden geldim 0 km yeni symbol 1.5dci 24.850 YTL bir test sürüşü yap belki hoşuna gider.Ayrıca yeni SANDERO 1.5dci 20,900 YTL çok hoş olmuş.

nasıl sen beğendinmi kardeş yeni clio yu?
  • Clio motoruyla era motoru kıyaslanırmı,siz en iyisi ikisini de test edin ben ondan sonra yorum yazayım
  • B sınıfında ERA derim şuan için. Performans, Yakıt tüketimi, Daha geniş iç hacim(sınıfındaki araçlara göre),... Bence pişman olmazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sakkaroz01

Clio motoruyla era motoru kıyaslanırmı,siz en iyisi ikisini de test edin ben ondan sonra yorum yazayım

• quote:

quote:

Aman derim. Sakın alma

ne marka aracınız var merak ettımde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 19 Kasım 2008; 22:00:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hmzycl

quote:

quote:

Aman derim. Sakın alma

ne marka aracınız var merak ettımde

Bak bu benim aklıma gelmemişti,hay aklınla bin yaşa arkadaşım.

• tsk ederım amınım arabası yoktur bu arkadasın.ınsallah yanılıyordurum ve ınsallah bu arabaları kullanmıs tır da oyle yorum yapmıstır
  • bence o para eraya biraz fazla başka araç bak kardeşim şu sıralar sıfır km araçlarda çok cazip kampanyalr mevcut megane sedan bile 28000 den başlayan fiyatlarla bunun haricinde eski kasa fiesta tavsiye ederim yeni kasa çıktığından dolayı eski kasayı biraz uygun veriyorlar git bir bak derim
    quote:

• 2006 ve 2007 era vardı bizdede ikiside select modeldi
    performans yakıt konfor vs açısından bence fiyata göre gayet uygun ve güzel bi araç
    ne kadar doğrudur bilemem ama eranın üretimi biticek duyumunu bizede galerideki arkadaşlar söyledi
    o yüzden bizde era almadık
    ama bencede 28000 ytln varsa biraz daha sabret derim belki daha güzel kampanyalarla aynı fiyata daha güzel bir araç alabilrsin

saygılarımla
  • SYMBOL bildiğimiz standart bir B sınıfı araba lüx konfor aramıyosan iş görür
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

quote:

quote:

Aman derim. Sakın alma

Saygılarımla...

Arkadaşlar aracın kaputunu açıp bakmam lazım. Şase aynı olmayabilir.

Ama aradaki küçük farklar şasenin değiştiği konusunda yanıltmasın sizi.. Eskiden R-12'lere 2 tampon takarlar Toros yapıp bir 10 yıl daha halka sırayla satarlardı.

Şimdi imalatçılar tavan saçı, kaput, bagaj kapağı, çamurluklar, farlar ve stopları ön göğüs değiştirerek aynı işlemleri yapıyorlar.

ben hala şasenin aynı olduğunu düşünüyorum. İddiamı ispatlayamazsam ERA yenidir. İspatlarsam da o arkadaş yine de ERA almasın ...(nasıl bir mantık ki bu bendeki?

Araç sağlam, masrafsız ve ucuz olabilir...
    Ama bir arkadaşın dediği gibi konfor yok maalesef...

1. Mitsubishi Lancer al + 3.000 liracık
    2. Mitsubishi Colt al - 5.000 liracık
    3. Yeni kasa GOLF 6 al + 3.000 liracık

Şunu unutma TR sınırları içinde Dizel motorla benzinli motor farkında doğan 4.000 lira ile yaklaşık ilk 40.000 Km bedavaya gelir.

Aracın parasını çıkarman için en az 70.000 Km yol yapman gerekir. (Tüpsüz hesap) Tüp takıp binersen benzinliye 85.000 Km'yi geçmen lazım aracı amorti etmen için. Tır tır cimri motoruda kötü reklamın tabii bunca yol boyunca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAST_DRIVER -- 20 Kasım 2008; 9:23:17 >

• Bır aracın 2. el piyasanısın olması ıcın ılk elının cok satıyor olması gereklı.Era nın bır aylık satısı mıtsubıhı sının 1 yıllık satısından fazla ve acık ara B sınıfında bırincılıgı kaptırmıyor.Clio ile arac sollarken burada yazılanlar emınım aklınıza gelecektır performans acısından.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.