Şimdi Ara

0 km chevrolet lacetti 23.500 alim mi? alternatifi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haziran ayına özel 23.500 liraya satılıyor lacetti. tam bu civarda o km bir araç almak istiyorum ve ilk aracım olacak. fiyat performansta daha iyi bir alternatif var mıdır?

• bence alınabilir.
    gayet güzel bir otomobil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Bu mesaj silindi.
    garanti dahilinde lpg kiti ile alırsanız çok iyi bir tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

+1
  • quote:

Katılıyorum, LPG takılır mis gibi binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Bu fiyata güzel hcb bi araba hem spor görünümlü fiyatına göre donanımı ve 0km olması gayet makul..

• quote:

Orijinalden alıntı: loveyoukib

Bu fiyata güzel hcb bi araba hem spor görünümlü fiyatına göre donanımı ve 0km olması gayet makul..

Alıntıları Göster
    Bu fiyata Lacetti gerçekten çok iyi 23-25 bini olanlar hiç düşünmeyin lacetti alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

Bu fiyata Lacetti gerçekten çok iyi 23-25 bini olanlar hiç düşünmeyin lacetti alın.

Alıntıları Göster
    Almayın derim.

2009 modelini kullandım , hatta alacaktım az kalsın.

Frenler kötü hemen tepki vermiyor. Motordan garip bir ses geliyor belkide LPG'li olduğu için ama bilmiyorum adama sordum bu ses ne diye , aracı bayiiden aldığımızdan beridir o ses var normaldir diyor. Aynalar pek iyi değil.

Performans ve donanım olarak fena değil orası bir gerçek.

Birde bildiğim kadarıyla Sedan'ı üretimden kalktı , HB'de kalkacaktı sanırım yalan olmasın ?

Birde 5-6 sene kullanmayacaksanız ikinci elde büyük kayıp yaşayacaksınız.

Sanayiden bi usta 2004'ünü 10,500 TL'ye almış 1,4'ünü.

Ustamıza götürdüm önermedi aracı.

Şahsen bende beğenmedim kullandıktan sonra , ben önermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: devilsadvocate

haziran ayına özel 23.500 liraya satılıyor lacetti. tam bu civarda o km bir araç almak istiyorum ve ilk aracım olacak. fiyat performansta daha iyi bir alternatif var mıdır?

Fiyat uygun ama yinede pazarlık yapın. Liste fiyatlarına kanmayın.
  • teşekkürler şansımı denicem en azından lpg kitini bedavaya getirmeye çalışıcam:)
    quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

haziran ayına özel 23.500 liraya satılıyor lacetti. tam bu civarda o km bir araç almak istiyorum ve ilk aracım olacak. fiyat performansta daha iyi bir alternatif var mıdır?

• 2004-2005 araçlara 17-18 çekiyorlar sahibinden.com'da:) eminim pazarlık payı vardır ama 2010 0 araç için fiyat uygun geldi bana. bahsettiğiniz fren eleştirisini başka kullanıcılar da yapmış. çekilmez boyutta mı deneyip görücem:)
    quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
    Almayın derim.

2009 modelini kullandım , hatta alacaktım az kalsın.

Frenler kötü hemen tepki vermiyor. Motordan garip bir ses geliyor belkide LPG'li olduğu için ama bilmiyorum adama sordum bu ses ne diye , aracı bayiiden aldığımızdan beridir o ses var normaldir diyor. Aynalar pek iyi değil.

Performans ve donanım olarak fena değil orası bir gerçek.

Birde bildiğim kadarıyla Sedan'ı üretimden kalktı , HB'de kalkacaktı sanırım yalan olmasın ?

Birde 5-6 sene kullanmayacaksanız ikinci elde büyük kayıp yaşayacaksınız.

Sanayiden bi usta 2004'ünü 10,500 TL'ye almış 1,4'ünü.

Ustamıza götürdüm önermedi aracı.

Şahsen bende beğenmedim kullandıktan sonra , ben önermiyorum.

• quote:

teşekkürler şansımı denicem en azından lpg kitini bedavaya getirmeye çalışıcam:)
    quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bana hep sempatik gelmişti o araç..yinede siz bilirsiniz.

• quote:

2004-2005 araçlara 17-18 çekiyorlar sahibinden.com'da:) eminim pazarlık payı vardır ama 2010 0 araç için fiyat uygun geldi bana. bahsettiğiniz fren eleştirisini başka kullanıcılar da yapmış. çekilmez boyutta mı deneyip görücem:)

Benim baktığım araç 1.4 95 HP olan , fabrika çıkışlı LPG'li modeliydi.

2009 model 11,000 km'de 17,900 istiyordu 17'ye bırakacaktıki aracı ustamıza götürürken ben kullandım. Sonra yok dedim ben bu aracı almam :)
  • quote:

teşekkürler şansımı denicem en azından lpg kitini bedavaya getirmeye çalışıcam:)
    quote:

quote:

Alıntıları Göster
    lacetti start sanırım o 1.4 16 v se.
    accent era 1.4 start klm var 23 850 mi ne .tabi zewk meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: asabi_troll

lacetti start sanırım o 1.4 16 v se.
    accent era 1.4 start klm var 23 850 mi ne .tabi zewk meselesi

Alıntıları Göster
    Bunu al bari :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-punto-0-0-0/detay

• quote:

Alıntıları Göster
    yakıt tüketimine bakmanı tavsiye ederim
  • quote:

Alıntıları Göster
    punto aracı anlatırken düzgün bir araç ile takas olur yazmış:) belli ki memnun kalmamış.745 kmde satıyor aracı 1.4 9 lt yakıt tüketimi var..

bence lacetti güzel tercih 2. el içinde dert etme her araba satılır unutmayalım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: okn905

punto aracı anlatırken düzgün bir araç ile takas olur yazmış:) belli ki memnun kalmamış.745 kmde satıyor aracı 1.4 9 lt yakıt tüketimi var..

bence lacetti güzel tercih 2. el içinde dert etme her araba satılır unutmayalım:)

Eski Grande Punto kullanıcısıyım bende , bilmediğim arabayı önermem.

Memnun kalmama durumu kişiden kişiye değişir :)

Bu araç 1,4 77 HP , 95 HP olan motoru şehir içi sıkışık trafikte dur kalkta 8-9 litre yakıyor.

9 litre yaktığını nerden çıkardınız ? Verdiğim ilanda bile Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı) 7,5 lt / 5 lt yazıyor.

Evet ikinci elde satılır , ama büyük değer kaybeder 3-4 sene içinde satacaksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 17 Haziran 2010; 0:17:38 >

• quote:

Alıntıları Göster
    2 Sene önce tam aveo sedan alacakken ncap çarpışma testlerine bakınca sabaha vazgeçmiştim..siz de lacetti'yi bi araştırın isterseniz...
  • punto'da tavsiye edilen bir araç ama ne yazık ki ben dizaynını itici buluyorum. kaza testlerine ilişkin ise lacetti'nin bulamadım. aveo 1.5 cruze ise 5 yıldız almış. çok enteresan geldi. lacettiyi arada bir yere koyuyorum bu konuda:) yakıt içinse lpg şart tabi.
    quote:

quote:

Eski Grande Punto kullanıcısıyım bende , bilmediğim arabayı önermem.

Memnun kalmama durumu kişiden kişiye değişir :)

Bu araç 1,4 77 HP , 95 HP olan motoru şehir içi sıkışık trafikte dur kalkta 8-9 litre yakıyor.

9 litre yaktığını nerden çıkardınız ? Verdiğim ilanda bile Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı) 7,5 lt / 5 lt yazıyor.

Evet ikinci elde satılır , ama büyük değer kaybeder 3-4 sene içinde satacaksa.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.