Şimdi Ara

0 sistemde takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 0 amd sistem topladım pc internette masaüstünde bir anda takılıyor ve donup kalıyor win 10 temiz kurulum yaptım sürücüler güncel bu hata gittikçe artıyor ve pc kullanılamaz hale geliyor bunun sebebi amd adrenaline edition olabilir mi silip yeniden kurdum şuanlık birşey yok ama zaten hemen olmuyor biraz kullandıktan sonra olmaya başlıyor sıcaklıklarda düşük bu arada.

bunun haricinde amd adrenaline editionda fsr 3 gözükmüyor 2.1 gözüküyor sebebi ne olabilir.(rx7800xt kullanıcısıyım)

0 sistemde takılma sorunu

• AMD ekran kartlı sistem toplamak mı 🥲 hatayı baştan yapmışsın hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayarında sorun yaşayan taşı hemen amd ye atıyor enteresan gerçekten. Bu arada bahsettiğiniz ayar fsr değil afmf (diğer adıyla frame gen sahte kare oluşturma teknolojisi). Fsr yi eğer oyun destekliyorsa oyunun kendi grafik ayarlarından etkinleştirmeniz gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detaylı PC özelliklerini yazarmısınız...

Siz suçu direk amd ye atanlara bakmayın önce nvidianın sorunlu driverlerine odaklansınlar...

Farklı nedenleride olabilir neticede siz montajın doğru yapıldığını kabloların yerine tam oturduğunu kontrol edin...

Sonra ramlerin yuvaya tam oturduğunu kontrol edin tek ram yada dört girişli kartta iki modül kullanıyorsanız anakartın belgelerinde belirtilen girişlere monte edin ramleri...

Birde ramlerinizde amd expo yada xmp ayarı varsa mutlaka yapın doğru hızda çalışmalarını sağlayın...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.