Şimdi Ara

1.0 motor arabaya 100.000 vermek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • golf dahi olsa araç verilir mi...(otomatik)

2 yıl önce 1.6 dizeli alınıyordu..

Çok kararsızım...

• Sıfır aldıgım kullandığım araç 5.yıl icinde 130K km'ye yaklaştı. 1 sene önce, seneye degiştiririm diye düşünüyordum.

Şu anda değiştirebilecek butcem var ama paramı sokağa atacak kadar kolay kazanmadıgımı düşünüyorum.

İsterse ibrede 200K km yazsın.

Ozenle kullandıgım aracımı satacagım üstüne 35-40K verip aynı araca binecegim. Tek fark km göstergesine 0 yazacak. Yazık günah, icim rahat etmez.
  • Bugün 1.0 sline a3 sb sordum 160bin şaka galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobil fiyatlarındaki saçmalığa son vermenin tek yolu bir kaç sene araç almamak. Aldığınız müddetçe konuşur durursunuz arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    5 ay önce 80 küsür bindi o araba..

• Golf dahi olsa derken kasıt nedir çözemedim, ahım şahım bir araç mıdır ki?

1.0 C sınıfı bir arabaya asla 100.000 verilmez. O kadar paradan sonra D sınıfı bakılır. Mesela baz donanım araçlarda 1.0 oluyor, mesela Ateca'da 1.0 motor gibi. Eğer donanım da tatmin ediyor ise fiyat performans olarak güzel oluyor, o zaman alınabilir.

• o paraya çok güzel dizeller de var ama 1.0 çok güzel verimli motorlar yapılıyor artık
  • golf dahi olsadan kasıt premiumları hesaba katmazsak,c segmentinde özellikle de hb sınıfında piyasayı belirleyen araç golftür...

yani golf çok üstündür anlamında demedim ama gerçekler de bu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim enişte 2015 in 11.ayinda 65 bine 1.6 dizelin almıştı ve şuan 60 bin kmde 80 bine alıcısı varmış ya millet kafayı kırdı yada ben kırdım..

• Madem 1.0 benzinli araca 100 bin TL vermek zor geliyor o paraya dizel otomatik ceed al geç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu x motor hacmi x lira muhabbeti ne zaman bitecek acaba. Araçlar ülkemizde zaten pahalı, motor hacimleri ise sürekli küçülmekte. O 1.0 motorun verdiği gücü 30 sene önce 3.0 litrelik motorlar veriyordu. Aynı zamanda yakıt katliamı yapıp çevreyi de mahvediyordu. Şu "1.5 motorlu i8 e 1 milyon vermek, 1.8 motorlu alfa romeo 4c ye 600 bin lira vermek" muhabbetlerinden çıksak artık.

Kulağa ne kadar saçma geliyor.

• Sıfır aldıgım kullandığım araç 5.yıl icinde 130K km'ye yaklaştı. 1 sene önce, seneye degiştiririm diye düşünüyordum.

Şu anda değiştirebilecek butcem var ama paramı sokağa atacak kadar kolay kazanmadıgımı düşünüyorum.

İsterse ibrede 200K km yazsın.

Ozenle kullandıgım aracımı satacagım üstüne 35-40K verip aynı araca binecegim. Tek fark km göstergesine 0 yazacak. Yazık günah, icim rahat etmez.

• 1.2 ye 1.4 e verilirse 1.0 a da verilir. Yeni Türkiye ye hoşgeldiniz. Bunlar daha başlangıç, paranız varsa verilir mi demeyin, beğendiyseniz alın 6 ay sonra bi bakmışsınız 120bin olmuş o zaman iyiki almışım dersiniz...

• neden verilmesin,sürekli zenginleşiyorsunuz alışamadınızmı

• Şİmdi 100 bin ise birkaç yıl sonra 130 bin falan olur, mutlaka sıfır olmalıysa alınır ama yazık paraya, 2. elde düşük km çok güzel araçlar var o paralara.
  • 1.0 motor olmasi cok onemli degil, sonucta 1.0 olup 1m6 atmosferikte cok dahaa basarili olan motorlar var.

Burda sacma olan,

Ureticilerin otv farkini cebe indirmesi ( bu durum 1.6-2.0 arasindaki otv farki icin) ve bizim 100 bine benzinli bos araba almak zorunda kalmamiz.

Bu 2 sinin de sorumlusu kim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperdgal -- 21 Mayıs 2017; 22:42:28 >
  • 1.0 hiç bir c segment arabaya 100bin k verilmez, paraniza yazık.

• 2-3 sene sonra 2. el 1.0 araca 150 bin verilir mi ? diye konular görmeyiz inşallah

• 1.0 arabaya bu para verilir mi ile, bu boyda karpuz bu para etmez demek aynı şeydir.

Araç motoru karpuz değildir.

Güç tork diye kavramlar vardır. Güç ve torku iyiyse alınır binilir. Sonuçta yolda giderken kaputun içine bakıp durmuyoruz.

İMZA:
    1.4 tsi 125hp 1700 D/DK 200NM VW Motoru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 21 Mayıs 2017; 23:45:40 >
  • 6 ay olmadı sanırım , a3 1.0 lar 84 liraya satılmıştı

• Arkadaşım 1.0 bmw 2 ye daha fazla verdi. Bakma küçüklüğüne tüpçü motorlu civici cebinden çıkarır. Çok iyi bir motor o

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.