|
1.000.000 - 1.200.000 arası araç tavsiyesi
-
-
LPG li hondayı kesin elerdim.
İnsginia çok mantıklı ve yakşıklı bir seçenek ; ama 2. eli muhtemelen 2- 3 sene sonra en az artan model de insignia olur.
-
Neden hocam motorda bir problem mi var?quote:
Orijinalden alıntı: ghostikiLPG li hondayı kesin elerdim.
İnsginia çok mantıklı ve yakşıklı bir seçenek ; ama 2. eli muhtemelen 2- 3 sene sonra en az artan model de insignia olur.
İnternette bir kaç yerde denk geldim hocam. İnsignia 2. El piyasası neden çabuk düşüyor sizce? -
2015 bmw f30 320d 190bg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 15 Ekim 2024; 20:3:21 > -
++ -
Hocam yıl ve km çok fazla. Görünüşü kusursuz fakat çok sektörün içinde değilim. BMW bizi yorar :)quote:
Orijinalden alıntı: aliveli90
2015 bmw f30 320d 190bg -
o bütçenin c sedan karşılığı ne kadar beğenmesem de civictir. -
Neden insignia değil hocam?quote:
Orijinalden alıntı: kamyonlarkavuntaşır
o bütçenin c sedan karşılığı ne kadar beğenmesem de civictir. -
Insignia benzin manuel kullanıcısı olarak sonraki aracımın gene Insignia dizel manuel olmasını isterdim.
-
Benim arabadaki felsefem kasası uzun zamandır var olan motoru belli başlı kendini ispat etmiş en yeni ve en uzun garantiyi verecek araç. Araç arıza durumunda artık Türkiye'deki fiyatlar inanılmaz. Bu şekilde gittigimde 1.3 multijet egeaya gidiyor olay. Maalesef ben gider 1.3 multijet egea alırdım. Ülke şartları.
-
Piyasası diye lafa başlayan hiç kimse Insignia almaz
Piyasası:
Corolla Civic Passat -
Astra K , 308 T9 da bakılabilir. -
Haklısınız hocam ilan olarakta cıvıc oldukça fazla..quote:
Orijinalden alıntı: en1gma
Piyasası diye lafa başlayan hiç kimse Insignia almaz
Piyasası:
Corolla Civic Passat
Fakat cıvıc insignia kadar sağlam durmuyor görüntü olarak nedense..
Amacım al sat yapmak değil tabi ama yarın bir gün ihtiyaç olduğunda satılmasını herkes ister tabi -
Insignia D
Civic ise C segment araçlar
D segment olup piyasası olan araç istiyorsanız Passat,yada superb alın
Piyasası zayıf olsun gerekirse satmak için 6 ay beklerim diyorsanız da Insignia alın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X