Şimdi Ara

1.4 egea limeted paket cross mu? 1.0 T-GDI 100 PS Jump Hyundai Bayon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçe 1200. Sıfır araç almak istiyorum. yılda 10bin km yol yapıyorum. 1 çocuk var. bu iki araç arasında kaldım. performans önemli değil. sıfır olsun sorun çıkarmasın ayağımı uerden kessin mantığındayım. sizce hangisi daha iyi olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorunsuzluk olarak atmosferik 1.4 tabiki lpg ile kullanırsınız

• Şu karşılaştırmada bayon almak için sebep göremiyorum ben

• Hala mevcut mudur bilmiyorum ama style paket 0 km bayon için 1180tl fiyat alanlar var. Çok olsa 2 hafta öncesine kadar.

Yani belirlediğiniz fiyata jump değil style paket alabilme ihtimaliniz var.

• Bayon alırdım ben. Bagajı daha geniş. Yılda 10 bin km için de LPG ye gerek yok. Daha fazla km yapsaydınız egea alıp LPG takın derdim.

• Bayon otomatik olduğu için bu karşılaştırmada onu tercih etmek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunsuzluk diyorsan direkt 1.4 atmosferik. düzgün bir yerden de lpg yaptırırsın istersen bayağı ekonomik gezersin. zaten yalıtım olarak da egea bayondan iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana göre egea hocam. 1200 e dizel otomatik boş paketler var. Ama lounge biraz km li tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 26 Aralık Perşembe günü mersin fiat boranlara gittik. ellerinde hiç egea limeted paket cross kalmamış. ocak ayı için de fiyat garantisi veremediler.

sonra hemen yan taraftaki honda plazaya gittik. burunlarından kıl aldırmıyorlar. city sorduk. city üretimi bitti dediler. bir an önce çıkın gidin der gibi bakıyorlardı. jazz gördüm. hibrid miş. çalışanlar teklif etmese de içine bindim her tarafına baktım. bagajı çok küçük göründü gözüme. fiyat ne dedim. zoraki cevap verdiler. boş 1400 lira, dolusu 1480 lira. teşekkür edip çıktık.

sonra mersin hyundai bayiine gittik. onlar da tok satıcıydı. zoraki arabayı gösterdiler ve sorularımıza cevap verdiler. bayon baktık. internetteki liste fiyatını verdiler. hatta kredi kampanyası var mı dedim. var ama sadece mavi renk için var dedi. o da liste fiyatı üstüne bi fiyyat demişti. beyaz renk için neden yok dedim. beyaz renk için yok dedi. 😀 tam bir komedi.

neyse ordan çıktık toyota boranlara gittik. ellerinde son 1 araç kalmış. 1.5 vizyon plus. liste fiyatı 1390 lira idi. bize 1360 dediler. aldık yarın öğleden sonra teslim alacağız.

yorumlarınız için teşekkür ederiz.

• Hayalet sürücü 33 H kullanıcısına yanıt

Öncelikle hayırlı olsun, Toyota da kredi kampanyası varmı hocam

• 1.4 benzinli motor çok ağır kalıyor bilginiz olsun biz aracı satmak zorunda kaldık.

Yokuşu görünce ben çıkmayayım bari diyip devir düşürüyor.

• Turan.774 T kullanıcısına yanıt

ben nakit aldım. kredi kampanyası var bildiğim kadarıyla ama içeriğini sormadım.

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt

egea ellerinde kalmadığı için corolla 1.5 benzinli aldık.

• 1.0 t Dacia var bizde asla atmosferik araca binilmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayalet sürücü 33 H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Eski 1.4 halihazırda 1.6 M.jet Cross kullanan biri olarak 1.4 motor yokuş gördüğü zaman ölüyor. Corolla tercihi güzel tercih olmuş. En azından diz hava yastığı, adaptif hız sabitleyici gibi özellikler sahibi oldunuz. 1.4 Cross ve Bayon’da bu özellikler mevcut değil. Kablosuz şarj gibi bazı özellikler yok fakat yaklaşık aynı paraya çok daha geniş araç sahibi oldunuz. Güle güle kullanın :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.