Şimdi Ara

1.6 180hp Insignia’mızda anlamsız sorunlar başladı(sorunlar halloldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Severek kullandığımız 2010 1.6 180 hp insigniamız var(95.000km). Bugüne kadar sıfır hata yolumuza devam ediyorduk ancak son dönemde aracı çalıştırmak istediğimde karışık hatalar verip aracı çalıştırmıyor. Mesela ESP hatası verip çalışmıyor, araçtan çıkıp tekrar giriyorum çalışıyor ve o sorun bir süre düzeliyor. Sonra kendiliğinden hırsızlık engelleme hatası veriyor yine çalışmıyor. Kontağı kapatıp açtığımda düzeliyor. 4 ay önce akü değiştirdim, bazen akü zayıf uyarısı verdi gittim kontrol ettirdim full dolu çıktı akü. Dün de partikül dolu hatası verdi ardından yolda pat diye istop etti.

Aracın beyni mi sorunlu yoksa başka bir şey mi çözemedim. Durmadan bir şey sıkıntılıymış gibi farklı farklı uyarı veriyor. Seyir halinde istop etmesi iyice canımı sıktı.

Sizce sorun nedir?

edit:arkadaşlar sorunu hallettik. aracın beynindeki çıkan anlamsız sorunları sildiler ve hiç bir sorun kalmadı.

bazen beyni karışabiliyor demek insigniaların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 29 Nisan 2025; 13:2:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alternatör+ akü kontrol

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O araçlarda birçok elektronik arıza mevcut. Motor da sıkıntılı. Dikkat etmenizde fayda var.

• deatless22 kullanıcısına yanıt
    Hocam 15 yıldır sıfır hata, bize sorunlusu denk gelmedi galiba ama basit bir şey böyle hatalara sebep oluyor diye düşünüyorum.

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Akü 4 aylık. Alternatörü mü kontrol ettireyim yani?

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Mevcut sorun basit bir sebepten kaynaklanıyor muhtemelen yine akü ve şarj ile ilgili problem olabilir yine de sorunlusu bize denk gelmedi diye düşünmeyin piyasadaki en sorunlu motorlardan biridir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sigortaları kontrol ettirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akü hangi marka? opel astra aracimda iki tane sifir yeni uretim bosch marka akünün arızalı çıktığını biliyorum. Surekli aku bitme sorunu ve bir suru elektronik sorun mevcuttu. Gittim orjinal aküsü neymis baktim varta marka akü kullaniyormus benim arac ondan aldim rahat ettim. Bir daha sorun olmadi akünün ölçümü yapılırken yük altında da test edildi mi önemli olan o?

Edit: insignia araclar cok sorunlu diye.duymustum zamaninda alacaktim lakin elektronik arizasi cok oluyormus. sonra vazgecmistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet8989 -- 23 Nisan 2025; 11:28:45 >
  • ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Bizimki de varta hocam.

• Akü ölçümünü araç park halindeyken yaptırın, böyle ortaya karışık arızalar akü ve aküyle ilişkili çıkıyor genelde....

• Sıkıntı akuden gibi duruyor. Obd cihazı ile hata verdiği zaman akü voltajini kontrol edebilirsiniz.

• Astra aracımda aküden kaynaklı çıkmıştı hocam varta marka sıfır akü taktırdım düzeldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar sorunu hallettik. aracın beynindeki çıkan anlamsız sorunları sildiler ve hiç bir sorun kalmadı.

bazen beyni karışabiliyor demek insigniaların

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.