Şimdi Ara

1.6 GULİETTA X JETTA 1.6 TDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir araç almayı düşünüyorum ,allfanın atikliği malum jetta ise birçok modelden tanıdığımız motoru kullanıyor ,öğrenciyim günlük 90 km. civarı yol yapıyorum bunun yarısından fazlası temde sizce yakıt ve konfor olarak hangisi ağır basar?
    Şimdiden teşekkürler...

• Guiletta'nın kalbi de gayet tanıdık, 1.6 multijet.. Teknik verileri daha başarılı hatırladığım kadarıyla. Öğrenciysem Jetta alıp ilaç mümessili gibi gezeceğime arkama bakmadan Gui alırım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız alfanın ön farları pek hoş gelmiyor agresif görüntüden yanayım acaba far kaşı ile bu sorunu aşarmıyım gerçi biraz araştırdım ama gulietta far kaşıyla alakalı birşey bulamadım...
  • günde 90 km yapıyorsanız size dizel motorlu bir araç gerekli ve maalesef heö jetta hemde giulietta'nın dizel motorlu versiyonları fahiş fiyatlara satılmakta. illa birini tercih etmek zorunda kalsam tercihim alfa olurdı ama bu fiyatlarla ikisinide almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Guiletta'nın kalbi de gayet tanıdık, 1.6 multijet.. Teknik verileri daha başarılı hatırladığım kadarıyla. Öğrenciysem Jetta alıp ilaç mümessili gibi gezeceğime arkama bakmadan Gui alırım..

güzel cevap +1
  • Şen şimdi bu arabayla cetvelle çizilmiş filo kiralamaların gülü cettayı mı karşılaştırıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.professor -- 8 Mayıs 2013; 20:46:10 >
  • Direkt giuletta derim jetta kullanan bir öğrenci olarak. Jetta tamam iyi hoş da. Öğrenci için biraz ağır kalıyor. Ayrica içi bir süre sonra sizi sikabilir. (Alacağınız modele göre değişir comfortline higline vs) Giunun arka tasarımı yeter. Far kası yapmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum karartilmis far opsiyonu vardi galiba bir paket alınca onu yaparsanız daha güzel olabilir.Bir de Giuletta alacaksınız ya kampanya dönemini bekleyin ya da ikinci ellerine bakın derim zira deger kaybı çok oluyor.

Ilerleyen zamanlarında iş hayatınızda jettaya geçersiniz şimdi keyfini çıkarın. Giulettayi kullanmasaniz bile oturup izleyebilirsiniz. Ama jetta bir süre sonra sıkar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnchaineD -- 8 Mayıs 2013; 20:55:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 tcE / 1.5 dCi megane4
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gui dizelse Gui he birde araç otomatik mi olucak manuel mi? Manuel olursa sizlere önerim olabilir birde bütçeniz ne ?
  • Hem yeni kasa jetta tdi hem Alfa Romeo (147) kullanıcısı olarak kesinlikle Giu derim.
    Tdi ,multijetin gerisinde bir motor, doğuş oto faktörü, jettanın donanımsall eksiklikleri, ruhsuz bir araç oluşundan dolayı , giu da daha iyi bir motor daha iyi bir yol tutuş, sürüş dinamizminin yüksek oluşu haliyle genç adamın işini daha çok görecektir.

Yalnız giu alırsanız biraz daha bekleyin çünkü Alfa Romeo nun kampanya dönemine az kaldı ya dönemi hep yapıyorlar.ayrıca Antalya ve Mersin deki Alfa Romeo bayilerinide arayın iyi kırıyorlar fiyatları

• Esasen sedan tercihimdir yalnız gui öyle bi hb ki gözümde bir sedan kadar oturaklı ,2.el
    tercihimdir õyle takıntïm yoktur birde gui 1 6 otomotik yok bildiğim kadariyla düz vitesin vites aralıkları nasıldır zaten amaç spor araba özellikleri olsa scirocco tarzi birşey bkarsim ama spor sedn tercihim onlarda 320 vs çok fahiş 19 20 yaşında 100 binlik araca binmeyi istemem.;)

• Esasen sedan tercihimdir yalnız gui öyle bi hb ki gözümde bir sedan kadar oturaklı ,2.el
    tercihimdir õyle takıntïm yoktur birde gui 1 6 otomotik yok bildiğim kadariyla düz vitesin vites aralıkları nasıldır zaten amaç spor araba özellikleri olsa scirocco tarzi birşey bkarsim ama spor sedn tercihim onlarda 320 vs çok fahiş 19 20 yaşında 100 binlik araca binmeyi istemem.;)

• Öğrenci bir kişinin tercihlerinin arasında Giulietta var ise diğer tercihlerde V40, Mazda 3 hb gibi araçların olmasını normal karşılardım ama Jetta ne alaka onu anlayamadım Tercihim kesinlikle giulietta olurdu

• meksika'da çocuk kaçırılan bir arabayla italyan estetiğini kıyaslamak leonardo da vinci'nin bile kemiklerini sızlatır
  • alfanın yanında meksika meşe odunu gibi duran jetta ne alaka çözemedim
  • Eğer dizel alınacaksa Jetta al.

Jülyet dizel alınmaz
  • Biri sedan, diğeri hb.Sedan düşünüyorsanız neden giu var, hb düşünüyorsanız neden jetta var kafanızda.Şuana kadar kendime sedan araç almadım ve 40 yaşına kadarda almayı düşünmüyorum.Araçlarımın hepsi hb oldu.Yaşım 29 ve sedana binipte aile babası imajı oluşturmak istemiyorum :) Bu nedenle jettayı düşünmek için daha yaşınız genç :) Hb olan alternatife yani giu' ya yönelin derim.Gençliğinizin tadını çıkarın :))

• Jülyet in tadı 170 ilk ile çıkar.illa dizel olsun diyorsan başka alternatiflere bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • la olm genç adamsın napcaksın çettayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

la olm genç adamsın napcaksın çettayı.

Tok kapısı? Her şeye değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Öğrenci bir kişinin tercihlerinin arasında Giulietta var ise diğer tercihlerde V40, Mazda 3 hb gibi araçların olmasını normal karşılardım ama Jetta ne alaka onu anlayamadım Tercihim kesinlikle giulietta olurdu

Alfanın tasarımcısı her model tasarlamadsn önce italyan kadınlarını tadıp öyle tasarlıyor gibime geliyor,tüysüz ve ateşli italyan kadınları gibi arabaları mmmm

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.