Şimdi Ara

1.9 tdi 130 hp bora hava akışmetre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a Arkadaşlar geçen hava akışmetreyi (debimetre-maf sensörü) temizlerken araya kulak çöpü soktum ve sensör bozuldu siz siz olun sakın böyle bir hata yapmayın sadece yağsız kontak spreyi veya izopropil alkol ile temizleyin sıkın geçin her herhangi bir cisim felan değdirmeyin her neyse araç hiç gitmemeye başladı gittim sanayiye benim sensör bozulmuş tamiride yokmuş orjinal sıfır 225 tl ye aldım taktım ama araçta geç kalkma problemi vardı yani ilk kalkışda gaz yemiyordu ısınınca daha da artıyordu bende sensördendir deyip temizledim ama bozdum yenisini takıncada hiç bir değişiklik olmadı hava akışmetrenin giriş yani hava filitresine takılan kısmında yuvarlak telli bölme vardı orayı söktüm ve denemek istedim sonuş araç tam benim istediğim gibi oldu atik ve güçlü yalnız o kapağın her hangi bir işlevi olduğunuda biliyorum ama ne? onu boşuna yapmamışlardır dedim ve taktım araç yine ilk kalkış kötü tekrar söktüm takmakta işime gelmiyor ama herhangi bir sıkıntı felan olur mu diyede düşünmekten geçemiyorum bu konuya hakim arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Saygılar.....
    http://doduco.com.tr/tr/ProductInfo.aspx?ID=1217
    bu eklentide ki sensörün ortasındaki yuvarlak telli kısım.

• ben de 105 lik bkc 1.9 jettanın maf sensorunu temızledıkten sonra sapıttı, kendıne gelmedı. bı sure sonra kendılıgınden duzeldı. sensorun ıcınde .ğne gıbı bırsey var, havanın sıcaklıgını ölçen çok ama çok hassas bi parça. tavsıye yağsız ve alkollu bır spreyle guzelce temızletıp toz gırmeyecek sekılde tekrar kurutmandır. ayrıca akünün fişini çek aracın içindeki tüm statık elektrıgı boşaltmak ıcın kapıları açık tut, 20-30 kere frene felan bas. sonra aracı tekrar başlat. maf sensorunde temızlık artık son çaredır. toz ve yag bırakacak bır madde ıle kesınlıkle temızleyın, benımkı kendılıgınden duzeldı zamanla. bıraz dip gaz verıp arabayı soluklandırmanda da fayda gorebılırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 3 1.5 Dci Motor Yaptırdım
    5 yıl önce açıldı
    1.4 mpi motor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.