Şimdi Ara

1. Doz 57 Milyon, 2. Doz 52 Milyon, 3. Doz 25 Milyon! Vakalar 100 Bin!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklım mantığım almıyor. Aşı piyasada yokken vakalar bu kadar artmadı.

Ne oldu da 100 bin oldu bu vakalar!

1. Doz 57 Milyon, 2. Doz 52 Milyon, 3. Doz 25 Milyon! Vakalar 100 Bin!

Sakın bana omicron zırvalığından bahsetmeyin!

Corona virüsünün en çok mutasyona uğrayan türü olarak bilinen Omicron varyantını geçen yılın Kasım ayında Güney Afrika'da tespit eden Güney Afrikalı doktor Angelique Coetzee, birçok bilim insanı ve siyasetçinin kendisine virüsün gidişatı ile ilgili yalan söylemesini istediğini açıkladı.

• Aşı piyasada yokken korku vardı. İnsanlar aşı olmaya başladıkça saldı.

Ben 2 aşı oldum, dayım hiç olmadı. İkimiz de yaşıyoruz. Konu aşıdan önce dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 11 Şubat 2022; 13:27:56 >
  • Yalanlar ve algılar da hızla arttı. Bunu da hesaba katmak lazım. Yalan söylemenin, insanları bilerek yanıltmaya çalışmanın özgürlük olduğunu, hak olduğunu düşünenler olmasa durum farklı olurdu.

Tabi asla yanlış yapmayan, dediklerinin üstüne laf söyletmeyen bu kişiler son hızla devam ediyorlar.

• Bir yakınım 2 doz aşılı olmasına rağmen çok ağır atlatıyor virüsü. Ateşler için yanıyor kadın.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

2 doz aşı maalesef çok yetersiz hele ki Sinovac falansa, keşke 3. aşısını da olsaymış. Geçmiş olsun, Allah şifa versin.

• Hocam o bölümdeki tipler yüzünden bıraktım orayı, ödev yaptıranlar, bir şeyden haberi olmayıp biliyormuş gibi egolu şekilde yanıt verenler, yararlı konulardan ziyade ya yaptığı ürünün reklamı yapılması vs.

stackoverflow ve Reddit teyim genelde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.