Arkadaşlar merhaba. Yeni bir araç alma arefesindeyim (2. el) . Elektrikli almayı düşünüyordum fakat evde şarj imkanım olmadığı için vazgeçtim. Zaten bütçeme corsa-e ve mg4 comfort paket 2. eller geliyordu. Otomatik olmalı. C segment olarak astra k ve megane baktım fakat içleri eski geldi. Bir kaç araç arasında kaldım. 2021-22 Stonic 1.0 Astra K Bayon (1.4 MPI motor yakıt tüketimi ve performansı tatmin edici değildi ) Alternatif araç tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. |
1 Milyon Bütçe (Eski kasa C Segment - Yeni Kasa B -B Suv)
-
-
2024 bayon 1.4 sahibiyim,7 aydır memnunum,onceinde 2021 Rio 1.2 vardı.
Bayon öyle aşırı tuketmiyor ortalama 7.5 litre,ve elite paketi oldukça dolu, performans göreceli kişiye göre değişir beni üzmedi,.1.0 kar daha seri ama ben üç silindir araba almayacak olduğumdan adayım bile değildi.
Stonic ile çok fark yok aynı motor,ben bagaj hacminden dolayı bayon tercih ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Astra k alabilirsiniz. Kendimde var ordan biliyorum. Kıçı kırık 1.0 1.2 fındık motor yerine 1.6 cdti alırsanız sizi üzmez.
astra k kesinlikçe çok iyi seçim olur ama bu tarz yorumlarda çok kırıcı farkında mısınız? milletin kullandığı araçlara hakaret edip küçük görmenize gerek yok
-
Astra k alınır ben de bu bütçede astra k aldım.
Küçük görmekle alakası yok hocam. 1 milyon civarında 1.6 motor varken bisiklet motorlu araç almanın bir anlamı yok. Amcamda corsa 1.2 var ordan biliyorum yetmiyor
Hocam merhaba bende 1 ay kadar önce benzer bütçe ile megane 4 1.5 dizel otomatik touch paket aldım tavsiye ederim. Diğer SUV diye geçen araçlara baktım çok fazla çeşidine. Ne geniş ne de bagaj var, benzinli araçlar şehir içi tüketimi çok fazla. İsterseniz merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.
-
Yorumunuz çok kırıcı farkında mısınız!
-
Merhaba hocam.
Yakıt tüketimi ve performansı nasıl aracın? 2020 - 21 model icon paket bakmıştım bir kaç modelde.
-
Kağıt üzerinde corsa 0-100 daha iyi evet, 100-200 'de işler değişir. Hacim ve tork devreye girer astra elek eder
-
Hocam merhaba,
Dizel olduğu için yakıtı makul şehir içi 6-7, şehir dışı uzun yol 4.5-5 gibi duruyor. Uzun yol yapmadım ama yakıt olarak makul. Performans olarak 75 bg Clio 4’ten geçtiğim için 115 bg gayet iyi geldi. İlk kalkışta otomatik olmasının etkisiyle 1. vites ağır geldi ancak sonrası çok iyi. 190 km/h Limitör var sanırım geçmedi. Yalıtım harika değil ama Clio 4’ten sonra her anlamda olduğu gibi bu konuda da çağ atladım.
Kısacası paranızın hemen hemen 200 bi₺’lik kısmına dokunmadan, aynı paket araç alabilirsiniz. Sanırım sizin bütçeye icon paket rahat alınır. Ancak cam tavanlı olanlar da belki alınabilir.
Bir de kendimce gördüğüm birşey söylemek istiyorum sanırım bu aracın Joy paketi boş olduğu için icon olanlarda biraz fiyat yüksek olduğu için talep görmüyor ağır kalıyor satışı. Touch paketler çok hızlı satılıyor kaldı ki araçta donanım olarak ne az ne çok özellik var makul seviyede.
Uzun lafın kısası c segmentte satışı kolay, parçası bakımı ucuz, tamamen sorunsuz olmasa da sorunlarının çözümlerine kolay ve daha az maliyetle ulaşılacak bir araç olduğu görüşündeyim.
Hakkınızda hayırlısı olsun elimden geldiğince diğer sorularınızı da cevaplarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum öncelikle.
Keyless ve diğer bir kaç özelliği için icon düşündüm açıkçası. Aradaki donanım farkı fiyat farkına değer. Satmadan uzun süreli kullanacağım için de yakıt tüketimi ve piyasasının olması önemliydi. Araştırıyorum araç şu an.
Estağfurullah, keyless touch pakette var bu arada. Ekran olarak çok iyi android seçenekler var, gösterge de hayalet takılıyor, ambians ışıklarını da yapıyorlar :)) Çoğu donanım yapılıyor aslında. Bütçenin tamamını kullanmamak sizin için önemli ise diye söyledim. Ayrıca Adblue sorunu aldıktan sonra bende yaşadım ama Adblue sistemini iptal yerine internette araştırma sonucu Adblue katkısı olduğunu ve deneyenlerin birçoğunun fayda gördüğünü tespit edip denedim ve işe yaradı 3-4 günde bir arıza ışığı yanıyordu 15 gün oldu hala arıza ışığı yakmadı. Her sorunun elbet çözümü oluyor kul yapımı oyuncağı bol araçlar bunlar olur o kadar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X