|
Bildirim
|
MSDN ile diğer sistemler arasında günlük kullanımda da fark var. Resmen sistemin rahatladığını, akıcılığını hissediyorsunuz. Ram kullanımı noktasında 16GB ram olduğu için çok etkisini hissedemedim. Ama 2GB/4GB ramli bir makineye kurarsanız mutlaka farkı hissedersiniz.
|
Ya beyler cidden merak ediyorum akıl sağlığınızda sorun mu var? Şu ne olduğu belli olmayan saçma sapan her şeyi silinmiş kapatılmış asla stabil olmayan sırf ram az kullansın diye sistemin içine eden windowsları ne akılla kuruyorsunuz bilgisayarlarınıza? Yıl 2020 oldu artık ne windows yüklerseniz yükleyin oyum oynayacaksanız en az 8 gb ram MECBUR. Yok sistem 800 mb kullanıyormuşta 1 gb mışta. Ya arkadaşım sen o rami kullanmadıktan sonra windows 100 mb ram kullansa ne olur? Böyle saçma sapan şeyleri yükleyip bilgisayarınızı mining işine bile sokuyor olabilirsiniz Arka planda neler dönüyor bilemezsiniz.
Yükleyin orijinal windows isosu ile windowsu kendiniz neyi kapatıp açıyorsanız yapın. Ben kendim windows 10 64 bit home sl kullanıyorum sadece telemetryi kapatıyorum sistem boşta 1.5 1.7 ram kullanıyor. İstesem 1 gb kullanıma düşürürüm ama sistem asla stabil ve akıcı olmuyor. |
Teşekkürler hocam saolasın, forumun pırlantasısın
|
win8.1 i seven biri varmış, ms sana ödül vermeli hocam :)
|
Banka hesabınıza telefona kod gelmeden giremezsiniz. İnternet üzerinde her yerde sanal kart kullanın. Kişisel dosyalara gelecek olursak
https://www.youtube.com/watch?v=BHyqhWkbnfo&feature=youtu.be&t=144 |
kardeş çok zekisin de bu başlık zaten güncel pc sahiplerine değildir, benim yıllardır kenarda kalan bir netbookum var mesela 2gb ddr2 ramli atom işlemcili, xp desteği bitti bu tarz hafif bir şeyler yükleyebilirim mesela çöpe atmaktansa.
|
Saçma sapan sistemler kurmayın sistemlerinize. |
Hocam benim merak ettiğim bu işletim sistemleri ne kadar güvenlidir? Kart bilgileri, kişisel dosyalar oluyor sonuçta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colacierman -- 26 Eylül 2019; 16:35:24 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 26 Eylül 2019; 23:8:4 > |