Şimdi Ara

10 GUNDE YGS NASIL KAZANILIR ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
9
Favori
58.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeTaXs

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

imkansız temelin yoksa.

Bende böyle bir şeyi merak ediyorum.Lise 3 öğrencisiyim.Gayet başarılı ve dersleri rahat anlayan biriyim.

TEK PROBLEMİM ; MATEMATİK VE GEOMETRİ . BU İKİSİNİ NASIL YAPACAĞIM BİLMİYORUM. BU SENE (1-2 HAFTAİÇİNDE DERSHANEYE YAZILACAĞIM) DERSHANE YAZILMAM BANA BİR ŞEYLER KATAR MI ? SON SINIFTA İSE BAYAĞI ÇALIŞSAM TEMELİM OLUŞUR MU

Edebiyat-
    Tarih
    İnkılâp
    Felsefe
    Coğrafya
    Dil ve Anlatım (Biraz dil bilgisnde problem var ; Zarf-Yüklem -Ulama vs (Aşılmayacak bir problem değil.Biri anlatınca anlıyorum))
    Mantık

kısacası 2 ana ders hariç diğerlerini yapabiliyorum. Sizce Matematik ve Geometriyi pek iyi yapamassam durumum neolur ?

Cevap verirseniz sevinirim !

Kolay gelsin kardeş...

tarık akanıdamı ogrenemedin

• Allahtan o zamanlar bizden geçti artık. İyi ki atlatmışım. Ne berbat dönemdi yahu. İçim karardı şimdi lise sonu düşününce
  • bak şimdi adamım
    ben bi matematikçiyim sana sırasıyla konulaı söyliceem
    ama
    işlem yeteneği için
    3saat ini ayıracaan
    sonra
    1 saat oran orantı
    1 saat denklemler 1. derece
    1 saat sayı
    1 saat kesir
    1 saat yaş
    1 saat hız
    1 saat işçi havuz
    1 saat kar-zarar
    1saat faiz karışım
    1saat rasyonel sayılar
    1saat üslü sayılar
    1 saat köklü sayılar
    1,5 saat basit eşitsizlik mutlak değer
    geometri
    1 saat doğruda açılar
    2 saat üçgende açılar
    1 saat dik üçgen
    1 saat özel üçgenler ikiz enar eşkenar
    1 saat açıortay
    1 saat kenarortay
    1 saat alan
    2 saat benzerlik
    1 saat çokgen -dörtgen
    1 saat paralelkenar
    1 saat jare dikdörtgen
    1 saat yamuk
    1 saat çember de açı
    1 saat uzunluk
    1 saat alan
    bunu uzman biri olarak bunu 6 yıl matematik görmemiş bir dil öğrencisine anlattım
    geçen sene 29,5 mat. +geo yaptı ama bu 20 günde oldu günde yaklaşık 3saat ders anlattığım oldu
    ama yaptı matematik yapılır günde 10 saat çalışırsan 400+ yı alırsın ama pahalı olur

• Ben de bir Türkçeci olarak sana ders verebilirim.Oldu mu?
    quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

bak şimdi adamım
    ben bi matematikçiyim sana sırasıyla konulaı söyliceem
    ama
    işlem yeteneği için
    3saat ini ayıracaan
    sonra
    1 saat oran orantı
    1 saat denklemler 1. derece
    1 saat sayı
    1 saat kesir
    1 saat yaş
    1 saat hız
    1 saat işçi havuz
    1 saat kar-zarar
    1saat faiz karışım
    1saat rasyonel sayılar
    1saat üslü sayılar
    1 saat köklü sayılar
    1,5 saat basit eşitsizlik mutlak değer
    geometri
    1 saat doğruda açılar
    2 saat üçgende açılar
    1 saat dik üçgen
    1 saat özel üçgenler ikiz enar eşkenar
    1 saat açıortay
    1 saat kenarortay
    1 saat alan
    2 saat benzerlik
    1 saat çokgen -dörtgen
    1 saat paralelkenar
    1 saat jare dikdörtgen
    1 saat yamuk
    1 saat çember de açı
    1 saat uzunluk
    1 saat alan
    bunu uzman biri olarak bunu 6 yıl matematik görmemiş bir dil öğrencisine anlattım
    geçen sene 29,5 mat. +geo yaptı ama bu 20 günde oldu günde yaklaşık 3saat ders anlattığım oldu
    ama yaptı matematik yapılır günde 10 saat çalışırsan 400+ yı alırsın ama pahalı olur

• Mesajım bulunsuN.
  • Sakin yanlis anlamayin ama Plan yapacagınıza interneti, bilgisayarı kaldırsanız sizin acınızdan iyi olmaz mi veya interneti sadece ders icin kullansanız?

Sınava gireceklere kolay gelsin, şimdiden basarılar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

10gün calısıp 400+ alırsan intihar ederim okul başladıgından beri çalışıyorum 300 310 aralarındayım

moral bozmak istemem ama baya kotu

hiç test falan çözmedım neredeyse aldıgın en kotu puan 326
  • Barajı geçmek için kaç net lazım beyler
  • 15-20 arası galiba zaten okadar nette yapamayan adamin okumasınada grek yok bence
  • Sınava sayılı günler kaldı ve ben şu 4 sene boyunca birkere bile deneme sınavına falan girmedim.Umarsızlığın son raddesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 12 Mart 2011; 0:27:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Sınava sayılı günler kaldı ve ben şu 4 senedir boyunca birkere bile deneme sınavına falan girmedim.Umarsızlığın son raddesi

• quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

10gün calısıp 400+ alırsan intihar ederim okul başladıgından beri çalışıyorum 300 310 aralarındayım

moral bozmak istemem ama baya kotu

hiç test falan çözmedım neredeyse aldıgın en kotu puan 326

Siz fdd nin denemesinden hic test cozmemis seviyesinde 300u gecebilirseniz ben birakirim calismayi...
  • Sadece a.
  • artık 400 alınabiliormu
  • Takıp
  • günde 3 deneme çözüyorum umarım 350 360 falan alırım benım için önemli olan 2. sınav herkese başarılar...
  • Bu sınav çok mu zor? Lise 2den itibaren düzenli çalışılırsa yüksek puan alınabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayZagor -- 12 Mart 2011; 1:10:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ketçaplı Turşu

Bu sınav çok mu zor? Lise 2den itibaren düzenli çalışılırsa yüksek puan alınabilir mi?

Hemde nasıl alırsın biliyo musun? 3. sınıftan itibaren düzenli çalışmaya başlayan biri istediği yere girer
  • Benim sorunum konuyu neredeyse hiç bilmemek . Bilmediğim konu genelde Fen derslerinden .

Ortalama netlerimi yazayım .
    TR:35
    SOS :30
    MAT(geometri çözmüyorum , konuyu bilmediğim için anca 1-2 tane bazen ) : 25
    FEN:15 :(

Fenim kötü ama fen derslerini sevmediğim ve ya anlamadığımdan değil . Çalıştığım konuyu çok da iyi yapabiliyorum ancak çalışmadım doğru düzgün . Bu son günlerde Geometri ve Fen kasacağım . İnşaallah 400 üzeri yaparım .
  • eğer ki birazda olsa temel varsa almak pek zor değil, zaten günde eğer verimli istekli bir şekilde 15 saat çalışırsanız bana göre belki 400 ve üstü olmaz ama en azından birazcık aşağısında olur çalışmanın faydasını görürsün ama psikolojik olarakta kendini çok iyi ayarlaman gerekir, temeli olmayanlar hiç girişmesin bütün hepsini birbirine karıştırırlar hiç bi halt yapamadan çıkarlar sınavdan, bana göre sağlam çalışma sonrasında çözülen çıkmış sorular ile bu puan alınır yeterki programa uyulsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.