Şimdi Ara

100.000 TL ARAÇ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Maksimum 100.000 TL ye HB bir araç bakıyorum. Manuel otomatik farketmez. Dizel olursa daha iyi olur benzinli de olabilir az yakması kaydıyla. Km olarak ta 100.000 km bin altında olabilir. Tavsiyeleriniz nedir yardımcı olur musunuz ?

• Manuel ise direk Golf alırdım. Comfortline 2013 2014 bilmiyorum var mı o fiyata haftada bir 5 bin artıyor.
  • Golf baktım baya da 1.2 TSI midline plus var ancak o da çok boş geliyor bana. Comfortline bulabilsem direk alıcam da dediğiniz gibi her hafta fiyatlar artıyor
  • Güncel.. Tavsiyesi olan yok mu?
  • dizel olsun az yaksın diyorsanız kriterlerinize uygun olarak pejo 308 yada megane 4 hb düşünebilirsiniz hocam.

örnek:
  • Manuel golf aldim memnunum.
    Bu arada benzinde az yaksın diyorsanız 1.4 tsi bulaşmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 1 Şubat 2020; 12:36:23 >
  • Seat ibiza 1.0 eco tsi dsg style 2016 Model ve üstü... Mtv avantajı, yakıt ekonomisi, güçlü ve atik motor... Hacim olarak küçük gelmesse tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    800.000 tl araç önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Blade123

Seat ibiza 1.0 eco tsi dsg style 2016 Model ve üstü... Mtv avantajı, yakıt ekonomisi, güçlü ve atik motor... Hacim olarak küçük gelmesse tavsiye ederim
    Son bir haftadır bu araç üzerine yoğunlaştım. Tek korkum dsg. Daha önce hiç kullanmadım ama ah şu söylentiler...
  • Bilinçli kullanan birinden alırsanız sıkıntı çıkmaz... En sıkıntısız olanlar tork konventörlü olanlar. Ama kullanması en zevkli olanda dsg☺️
  • Bende 2016 Model var şu an. İlerde büyütmek amacıyla değiştirşcem. Ama gönlüm satmaya elvermiyor. Otomatik toyata test sürüşüne gittim. Tamam sorunsuz olduğu söyleniyor ama sürüş zevki sıfır. Aracım biraz büyük olsa uzun süre kullanmayı düşündüğüm bir araçtı...
  • Aklınıza takılanları sorabilirsiniz. Kullanıcısı olarak yardımcı olurum👍
  • Astra hb yada sedan sport paket 1.6 CDTI 136 lik olanlardan denk getirirseniz tavsiye olunur. Tabi burda kullanicinin ne gibi beklentileri var örneğin hacim yakıt sorumsuzluk ikinci el performans kriterleri gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.