Merhaba arkadaslar, baslikta dedigim gibi 100-110 bin tl arasi arac bakiyorum. Yeni evlendim ve araba 2 kisinin ihtiyacini gorse yeter. Dizel olmasini isterim ama cok yakmayan sorunsuz bir benzinliye de hayir demem. En onemli sart, hizli satilabilir olmali. Cunku 1-2 ay sonrasinda satmam gerekecek. Gonul isterdi ki egea alabileyim. Ama en ucuz yuzune bakilir egea 125-130 bin tlden basliyor. Gercekten cok korkunc bir piyasa. Butcemize en uygun corsa d gorunuyor. 1.3 cdti 75 hp modeli. Normal gunluk duz bir araba. Kullanimi konusunda beni heyecanlandirmiyor. Ama mantikli bir secim olabilir benim icin. Gonlum aslinda 2006-2008 golf ve jettada. Ama temizi genelde fsi motorlar ve bu motorlarda gercekten kotu. Sonuc olarak oneriniz nedir? Tesekkur ederim cevaplar icin. Not: symbol, linea asla dusunmuyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100-110 bin Tl araliginda en mantikli arac
-
-
Niye 1-2 ay için kiralama düşünmüyorsunuz? Hem risk almazsınız hem daha iyi arabaya binersiniz.
Ama illa alacağım derseniz:
Corsa d 1.3 cdti ama 90 hp alın. 6 ileri manuel şanzıman ile sürüşü keyifli.
Bulamazsanız ve 75 hp alırsanız eğer sürekli kısa mesafe yapıyorsanız dpfli almanızı önermem. Yani euro 4 motor daha iyi olacaktır. Tabi bu yaştaki araçlarda bakım önemli. Debriyajına zincirine vs. iyice bakılması lazım yoksa 2000-4000 lira masraf açar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 10 Temmuz 2021; 1:19:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yine dizel motorlu punto'da bakılabilir o bütçe ile.
Kiralama çok mantıklı değil benim için maalesef. Çünkü her gün kullanılmayacak. Corsa d 90 hp olanlar güzel benim için ama sahibindende kendime göre bir ilan bulamadım. 75 hp olan bir aracı 97 bin tl'ye buldum temiz duruyor baya. Büyük ihtimalle o olacak gibi. Ama rahatsız eden bir konu vardı. Direksiyonu durduğumuz yerde çevirince ufak bir ses geliyor ve gaz pedalına bir tepkisi oluyor ilginç bir şekilde.
-
aveo
-
"Keşke egea alabilsem" diyip, lineaya burun kıvırmak neden? Symbol, line, accent era gibi araçlar yukarıda saydığınız tüm şartları sağlayabiliyor oysa ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Golf 6 1.6 tdi trend manuel belki bulursun, bu arada piyasa çok ilginç, golf 6 nın 1.6 atmosferik motorun piyasası daha yüksek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıza Baba52 -- 11 Temmuz 2021; 11:9:48 >
honda civic 1.8 sport lara bakın halen o fiyatlarda mı emin değilim.
tarz bir araba hem, lpg de ekonomik, hızla satılıp satılmayacağını çok bilmiyorum ama benim araç hızlı satılmıştı.
-
Clio alın 2015 model
quote:
Orijinalden alıntı: Rıza Baba52
Golf 6 1.6 tdi trend manuel belki bulursun, bu arada piyasa çok ilginç, golf 6 nın 1.6 atmosferik motorun piyasası daha yüksek100.000 TL bütçe ile Golf 6 1.6 tdi almaya çalışırsanız sadece ego tatmini için pert olmuş ve km yapmaktan deliye dönüş sanayi dostu arabanız olur.
Bu bütçeye en uygunu punto, fiesta, corsa, clio bakılması temiz dolu dizeli çok rahat alınır.
-
Benzer bütçeyle az yakan benzinli bir araç bakıyor arkadaşım. 2015 model manuel Peugeut 208 1.2 puretech önermiştim ona. Otomatik şart değilse düşünebilirsin hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her aracın arızası oluyo. Bahsettiğiniz araçlar sanki sanayiye gitmiyo hiç. Ki onlarında km si yüksek olucak illa ki.
Linea ve symbol maalesef bana gore cok cirkin arabalar hem ici hem disi. Accent eralari cok seviyorum. 3 adet era arabamiz oldu. Viraj performansi disinda gayet guzel araba. Ama modelli arabalar artik onlar ve devirleri bitti.
Bu paralara keske bulunsa ama maalesef golf 5 bile bulunamiyor. Temizi yani.
Cok begeniyorum ben de bu arabayi. Dusunebilirim tesekkur ederim.
Bu paralara da maalesef daha iyisi kalmadı
Daha yeni 110 bine arkadasim tertemiz dizel peugeot 301 aldi.
Doğru fiyata her araç hızlı satılır.
Corsa, clio ve fiestanın 2. elleri gayet hızlı.
-
100-110bine ben olsam Hyundai i10 yada i20 alırdım. i20 daha geniş ama donanımı az i10 ise daha donanımlı ve içi dışı daha güzel ama bagajı dar.
İki kişi olduğunuz için bagaj sıkıntınız olacağını sanmam o yüzden i10 güzel olabilir.2013-2014 model tertemiz düşük km araçlar var.
Hızlı bir bakışla örnek olması açısından şu ilanı buldum mutlaka daha fp olanları vardır.
CLK MOTORS / HYUNDAİ İ10 1.0 İÇ-DIŞ ÖZEL RENK HATASIZ BOYASIZ İlan No: 933427196
CLK MOTORS / HYUNDAİ İ10 1.0 İÇ-DIŞ ÖZEL RENK HATASIZ BOYASIZ İlan No: 933427196
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-clk-motors-hyundai-i10-1.0-ic-dis-ozel-renk-hatasiz-boyasiz-933427196/detay
İlanla bir alakam yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 13 Temmuz 2021; 15:1:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Symbol 1.5 dizel joy 90 HP alın. Bugün alıp yarın satarsınız....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletRıza Baba52 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
100.000 TL bütçe ile Golf 6 1.6 tdi almaya çalışırsanız sadece ego tatmini için pert olmuş ve km yapmaktan deliye dönüş sanayi dostu arabanız olur. Bu bütçeye en uygunu punto, fiesta, corsa, clio bakılması temiz dolu dizeli çok rahat alınır. |
Benzer içerikler
- toyota corolla 1.5 dream multidrive s yorum
- motor yağ yakması tamiri fiyatı
- honda civic motor yağı
- ford 1.5 ecoblue motor yorumları
- eat8 şanzıman kullanan araçlar
- uçan motor
- chery tiggo 9 pro özellikleri
- aynasızlık cezası kaç tl 2024
- togg şarj ücreti
- alpine araba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X