Bildirim
100 Mbit üstü tarife sunan ISP varmı ? ( Sol hariç )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yok
-
Şöyle bir sitede reklam var. Durum nedir bilinmiyor
-
Alternatif bazi issler bu paketleri acikladilar hatta gibirnet bazi satilarda yapti ama sonradan hepsi yakinda diye degistirdi satis durumunu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turktelekom şu an 100mbit üzeri paketlere asla izin vermiyor. uzun bir süre boyunca izin vermeyecek. Çünkü 100 üzeri satanlar olursa herkes o firmalara gider ve turktelekom abone kaybeder. Boşuna beklemeyin
-
Tt teknoloji genel md. yardımcısı bu yıl içinde 100 MBPS üstü paketler gelecek demişti?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen, geçen sene de 2020 yıl sonuna kadar tüm ülkeye fiber gidecek demişlerdi. nerde benim fiberim ?
-
Gibirnet firmasıyla görüştüm web sitesinde 100 MB üstü tarifeler olmasına karşın şu an İçin satış yapmadıkları ve BTK dan cevap beklediklerini iletti.Benim gibi ilgilenen arkadaşlarım bilgisi olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2023'de de her eve 100 mbps en az verilecek denmişti, bende onu bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X