Bildirim
100bin civarı otomatik c sedan tavsiyesi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
civic -
civic -
egea
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben prensip olarak, ödeyeceğim fiyata alabileceğim en genç arabayı almayı tercih ediyorum. Sarı siteye baktığımda 95-105 bin aralığında, benzinli, otomatik, sedan seçip en gençten yaşlıya sıraladığımda (kazalı ve ağır hasarlılar hariç) ilk sayfa Egea ve Accentlerle doluyor, bu durumda öncelikli tercihim Egea olurdu. -
honda civic düşünüyorum sıkıntısız şanzumanı dolayısıyla. araştırıyorum bakalım belki suv modellerine de dönebilirim. -
Focus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstad ford distribütörlük mü teklif etti? Veya mevcut distrübütör kâr payı mı verecek? 😅😅
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Civic satıcılarından nefret eder oldum. 2008 model 15 20 bin hasar kayıtlılara bile 110 bin yazanlar var.
Haklarında hiç iyi şeyler düşünmüyorum. -
doğrudur dostum. 2008 var bitane otomatik 93bintl. duruma göre onunla pazarlık yapmayı düşünüyorum bende.quote:
Orijinalden alıntı: CheckVizoR
Civic satıcılarından nefret eder oldum. 2008 model 15 20 bin hasar kayıtlılara bile 110 bin yazanlar var.
Haklarında hiç iyi şeyler düşünmüyorum. -
2008 civice 93 bin mi vereceksin ? Allah başka dert vermesin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
heh işte vermemek için tavsiyeleri dinliyorum. daha iyi bir seçenek önerebilir misin ?quote:
Orijinalden alıntı: hakim bey
2008 civice 93 bin mi vereceksin ? Allah başka dert vermesin. -
Konu takıp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fluence 1.5 dizel edc
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X