Şimdi Ara

106 Hakkında Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar . 20 yaşındayım öncelikle belirteyim .

Arkadaşlar ben peugeot 106 Quiksilver almayı düşünüyorum . 10000 TL bütçem var. Önerileriniz nelerdir xs modelide iyi diyorlar . Gtı hariç önerileriniz ne olur? Kullanan kişiler cevaplarsa çok sevinirim .

Benim beklentilerim sportif görünüm, aşırı hıza gerek yok ama benide yıpratmayacak yolda rampada , yakıtı uygun olacak . Bunları Quiksilverda gördüm diyebilrim .. Birde size sorayım dedim ...

1-Yakıt olarak ne yakar ?
    2-Tak kapılı olması biraz korkutuyor satarken falan sorun yaratırmı ?
    3- Temizini nasıl bulabilirim nelere dikkat etmeliyim ?
    4-Sürekli arıza çıkaran baş belası bi araçmı ( kronik arızalar falan ) ?
    4-Ve tüp takılabilrmi? taktırsak zarar verirmi ?

Yada sizlerin önerebileceği bir 106 modeli varmı ? 4 kapılı modelide güzel ama bilmediğim için yanaşamıyorum Quiksilver öneriyor herkes sizlerin görüşlerinide alırsam benim için kesin kanaat olacak .. Bir araba sıkıntım oldu zamanında malum peder beye tekrar rezil olmak istemiyorum sizlerin kullananların görüşleri benim için gerçekten çok onemli , bu kez kendi emeğimle alacağım çünkü .. Herkese şimdiden teşekkür ederim ...

• kardeşim öncelikle xs i aklından çıkar onların içi falan çok boş duruyor

quick lere gelince

quick alacaksan klimalı olanlarından almaya bak

quicklerin sanroof olanlarında klima olmaz ,klima olanlarında sunroof olmaz,piyasada nadir de olsa hem sunroof hem klimalı 2001 ler var ama bulman zor

yakıt olarak basmazsan çok az yakar,tabi motoru iyi olmalı,alacağın arabaya dikkat et kesinlikle oynanmamış olsun,şu an piayasa turşu 106 dolu,

1.4 olmasına rağmen komple headers + filtre kiti ile çok güzel performans veriyor, ben şahsen çok severim quickleri

tüp taktırabilirsin ama inan sıkıştırmazsan aracı hiç gerek yok

satışı biraz şans meselesi araban temiz ise satman kolay olur,aman dikkat et alırken

artı sana bir tüyo vereyim alacağın quick lerde kapılarda,gri quicksilver yazısının olup olmadığından kapısında işlem olup olmadığını anlayabilirsin

tüyo 2 : alacağın arabada dikkat et spor direksiyon olanları alma onlar genellikle bi yere patlamış airbag açmış araçlar oluyor

• 106 Quicksilver'ım var.Satmayı düşünüyorum.Eğer istersen ilanını msj olarak gönderebilirim.
  • bdemiras bana mesaj olarak atarmısın ilanı
    bende quick düşünüyorum arkadaşın dediği gibi sıkıştırmicaksan tüp takmana gerek yok az yakıyor sonuçta genç adamların terchii :)
    bu arada tüyolara dikkat dediklerinin hepsi doğru
    arabayı alırken modifiyeli olanları tercih etme geneli yıpranmış oluyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.