Şimdi Ara

1080p videoyu donma olmadan izleyebilirken mobil veri ile oynanan oyunda 10 saniye gecikme yaşamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Clash royale oynuyordum az önce 3 maça girdim ve hepsini verdim internet sağolsunben elimdeki kartı basıyorum üç tacı yerken anca düşüyor.dedim nette mi sıkıntı var yt'ye giriyorum full hd videoyu sıkıntı olmadan açıyor ama mobil veriyle bile rahatça oynanan oyunda muhteşem bi lag oluyor,çözüm nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 6 Ağustos 2017; 23:57:0 >

• Modem hat değerini ve Speedtest değerlerinin resimlerini atar mısınız ?
  • Aynısı bana da oluyor. Genel sorun büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denioz -- 7 Ağustos 2017; 0:53:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    DSL Durum ve İstatistikleri
    DSL Bağlantısı: Bağlı
    Veri Gönderme Hızı(Kb/s): 2047
    Veri Alma Hızı(Kb/s): 24576
    Mod: VDSL2
    Gelen Veri Hattı Zayıflaması (dB): 0.0
    Giden Veri Hattı Zayıflaması (dB): 0.0
    Gelen CRC hataları: 8605
    Giden CRC hataları: 3

buda speedtest
    1080p videoyu donma olmadan izleyebilirken mobil veri ile oynanan oyunda 10 saniye gecikme yaşamak

edit:yt'de 1080p videoyu takılmadan izliyorum bu internet ile twitch gibi yerlerde 720p izliyorum ara ara dalganlanmalardan dolayı 360plere falan düşüyor ama düzeliyor 10-15 saniye sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 8 Ağustos 2017; 17:44:32 >

• UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    1. oyunun sunucuları yurtdışında olmasından olabilir.
    2. modeminin wifi donanımı evdeki cihazların bağlanma sayısına göre yetersiz kalıyor olabilir.
    3. modemin wifi donanımında sorun olabilir.
    4. Telefonun wifi donanımında sorun olabilir.
    5. Telefon ve modem 5 GHz destekliyorsa 5GHz kullanarak wifi ağınıza bağlanın.
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    sürekli olmuyor hocam,bazen oluyor ve oluncada beni çıldırtıyor.fakat sanırım şu aralar oyunun sunucularındada sıkıntı var çünkü daha demin bi maçta rakipde bende kartı atıyoruz,kart ya attığımız yerde oluyor ya da karşı kuleye varmış oluyor o derecede lag olmuştu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.