< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf07704 -- 5 Şubat 2021; 15:46:10 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf07704 -- 5 Şubat 2021; 15:46:10 > |
hocam daha 4 ay var yapmayın. önemli olan süreci bu kalan sürede nasıl ilerleteceğiniz. öoğu kişinin bu zaman diliminde verimliliği düşüyor. tytde 4 ayda düzenli denemeyle 95-100+ muhtemelen ulaşırsınız. Ayt konularını da 1-1.5 aya bitirirsiniz. Tek tavsiyem motivasyonunuzu kaybetmeden düzenli çalışıp tekrar yapmanız, gerisi hallolur.
|
|
|
|
|
hayır. iyisin. devam et paşamm |
|
devam hocam daha aşacağımız 4 ay var sonra makineyiz |
Rahat ol dostum ben bu aylarda AYT'ye abandığım için 100lerde seyreden TYT netlerim 70-80 arasına düşmüştü. Kas hafızası gibi TYT'ye çalışmaya başladıktan 1-2 hafta sonra tekrar aynı netlere rahat çıkıyorsun. Ancak paragraf ve problemi boşlama her gün az da olsa pratik yap, biraz ara verince çok garip geliyor problem ve paragraf çözmek. Kolay gelsin |
|
Dostum sana bir sorum var ona cevap verirsen sorunun cevabını alırsın. Biz desek durumun çok kötü çalışmayı bırakacak mısın? veya durumun çok iyi desek rehavete mi kapılacaksın gözünü seveyim bu soruları kendi içinizde çözümleyin ne bizim cevabımız sana yarar ne de kendince bir şey bulabilirsin. |
|
|
|