Şimdi Ara

11. sınıfa geçecegim . yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 10. sınıf öğrencisiyim. 11 e geçecegim iş ciddiye binmeye basladı. Sizlere birkaç soruum var
    felsefe tarih edebiyat derslerine hiç çalışmadım. bir sıkıntı çıkarırlar mı ?
    10 sınıfta kesin bilmem gerekn konular neler ? örn fizikte elektrik 11 dede gerekli mi
    <b>en önemli sorum </b>
    Geometri de hiç birşey bilmiyorrum. tyt sınavını inceledeiğimde eski tarz çizmelli zor sorularl karıslasmadım. Sizce o soru tiplerine çalışmalımıyım ?

• 11. sınıfım sana şunları önerebilirim
    Tyt Biyolojiyi anlayarak bitir öle istersen yanında soru bankası da bitir ama konulara hakim ol madde geçişleri ile ilgili animasyonlar falan izleyebilirsin

Tyt Geometriyi elinde kaynak yoksa birey b ile bittir

Tyt Matematik de temel konulara hakim ol (üslü köklü vs) istersen soru bankası da bitirebilirsin

Tyt Türkçe'ye falan da gerek yok bence şimdilik

Tyt kimya ve fizik pek gerekli değil yeni konulara geçince 11 de öğrenirsin zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tyt fende %80 e hakimim fakat asıl sorum gometride şimdi bir soru bankasında çıkN ÇİZMELİ EKLEMELİ KLASİK SORULAR SANKİ SINAVDA ÇIKMIYORR. birde mesela coğrafyayı nasıl halledebilirim? biyoloji gibi tüm heryeri ezberleememmi gerek
  • coğrafyayı 12 de halledersin tde tarih falan koy g*te sınavlardan yüksek almaya bak onun dışında hepsi gereksiz dersler 11 de feni sağlam tut geometrini düzelt çok sıkıntı olmaz bir de problemlerin zayıfsa problemler bak paragrafa 1.5 yıl kala başlarsın 11 im sene başından bu yana 5kitap bitirdim artık kusucam paragraf çözemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alwaysneedmentalreset

coğrafyayı 12 de halledersin tde tarih falan koy g*te sınavlardan yüksek almaya bak onun dışında hepsi gereksiz dersler 11 de feni sağlam tut geometrini düzelt çok sıkıntı olmaz bir de problemlerin zayıfsa problemler bak paragrafa 1.5 yıl kala başlarsın 11 im sene başından bu yana 5kitap bitirdim artık kusucam paragraf çözemiyorum
    1 ayda sıfırdan üçgenler biter mi
  • tahacık21 T kullanıcısına yanıt
    biter ytden bi hocayla ilerle 15 tatilde geo tam tur atmıştıö üçgen dörtgen dinleyerek çok rahat halledilir

• sınava hazırlıkta alan ve meslek hedefi önemlidir.
    size ona göre tavsiye verebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pcqlock P kullanıcısına yanıt
    sayısal-diş hekimliği
  • tahacık21 T kullanıcısına yanıt
    yks-say puanı ile tercih yapacaksın demektir.
    TYT Sınavına girdiğinde tüm derslerden sorumlusun ama sayısallar genelde sosyale çalışmazlar sadece derste hatırladıklarıyla çözerler. ancak hedef diş hekimliği olunca bu zaman kadar gördüğün dilbilgisi, tarih coğrafya felsefe gibi sözel derslerin hepsi hayatını etkileyecek.

Hal böyleykel kalıkıp fizik kimya biyoloji ve matematik senin can damarın.

edebiyat dersi ise sözel ve tm cilerin puanını etkiler sizinle alakası yoktur. (şansa hukuk seçecekseniz başka)

tavsiyelerim şu olur. bu zamana kadarki tüm fkb ve mat konularını iyice öğren (test çözerek)
    11. sınıfta hedefin 11 sayısal konularını iyice kavramak ve her konudan 200 soru bandına ulaşmak olsun. unutma 11 de çok zorlanacaksın. konular ağırdır iyi çalış.
    11. sınıf için artan zamanında tyt matematik çalış.
    seneye mayıs haziran gibi komple sınava hazırlanmaya başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 2 Mayıs 2020; 16:52:22 >

• Taha bey afedersin ama bahsettiğin konuların hepsini normal bir öğrenci zaten şuana dek bitirmiş olması gerekirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babam yat bee. 11in ikinci donemine dogru baslarsin hard calismaya. sikinti yapma bu kadar. he ille de calsiicam diyosan elektrik manyetizma bitirmekle baslayabilirsin. geometride onundeki 2 yillik sure zarfinda sadece ucgenleri ve cemberi ogrensen yeter. digerleri bos. hadi kolay gelsin iyi calismalar.

• Bu yaz 10.sınıf konularını sağlam halledin derim. Bu dediğim geometri içinde geçerli ama sakın kendiniz fazla yormayın. Yukarıda dediklerim mat için geçerli ve 11.sınıf mayematiği için önemli. 11.sınıfta düzenli paragraf çözmeye, bir tyt soru bankasından yavaş yavaş çözmeye başlayabilirsiniz (Sarnal-345 gibi.Temeliniz sağlamsa karekök çözebilirsiniz içinde sağlam klasilk ve orijinal sorular var.)

• Unutmadan 11.sınıf matematiğini tyt nin gerisine koymayın

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsunuz hocam. annemin karnında acil geo bitirmelimyidim. kusurz bakmayın
  • Hocam tyt matda bence bilmen gereken var eşitsizlik,ikinci derece denklem,üçgenler,üslü köklü gibi temel konular. Fizikte tyt temelim olmamasına rağmen sıkıntı yaşamadım. Kimya sıkımtı veriyor evet. Tabi yine çok temel şeyleri bilmiyorsan. Ama fenim iyi yazmışsom sıkıntı çekmezsin. Tm ci değilsen kendini coğrafya tarih gibi şeylerle şimdilik yorma tekrar unutacaksın. Ama çok istersen özet niteliğinde değil ama bir harita çizip dağların ovaların yerlerini gösteren bir şey yapıp küçük notlar da alabilirsin.Özet çıkaramam diyorsan 11 12 de belki özet çıkarabilirsin ufak ufak ama ben kasma derim.

• Bu arada geometrin çok iyi değilse birey b yi henüz çözmene gerek yok. Orta düzeysen karekök nitelik kafa dengi gibi kaynakları inceleyip kendine uygun birini seçebilirsin şimdiden çok yüklenirsen ilerde bunalabilirsin bence. Temelini sağlam tut 11e boş başlama yeter bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.