Şimdi Ara

12.000 TL'ye Kadar Araba Arıyorum.Yardım edin arkadaşlar kafam allak bullak :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 97 beyaz şahin'den sonra avrupai bir araba almaya karar verdim aracımı sattım ve 12.000 maksimum bütçe ayırdım yeni bir araç için kafamda 97 model altı olmaması ve sunroof olması etkin seçim yaptıracak tercihler.En göze çarpan ilanlar Rover'lar şuan araç önerilerinizi bekliyorum.Şu bu dediğim araç yok hiç bilgim yok desem yeridir.

• roverların parçası aşırı pahalı ve zor bulunuyo.heleki şahinden sonra kesinlikle önermem.tata indicalar var 10 11 binliraya 1.4 dizel absli klimalı airbagli vs. 98 modelden itibaren meganlarada bakabilirsiniz.sunroof söylediklerimin hiçbirinde yok bu arada
  • 1000TL daha çıkabilirseniz güzel seçenekler var.

Peugeot 206,
    Opel Corsa,
    Citroen C2,
    Renault Clio,
    Dacia Sandero,
  • 13000e sandero mu var?
  • Akıl veren çok olur para veren olmaz. Yedek parçası bol ve ucuz ,tamiri kolay her yerde yapılan araba araştır...Çok yol yapıyorsan dizel CLİO veya PALİO veya LOGAN az yol yapıyorsan 1,4 motor 16 V bir Clio veya Palio veya albea en makul çözüm...Gözünü aç sarı taksi çıkması yeni boyanmış araba alma.....Kolay gelsin... ROVERDEN UZAK DUR::::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 22 Aralık 2010; 21:07:19 >
  • Sakın ha donanımına aldanıp da Rover alma. Arkadaşımda vardı. Adam kullandığı sürece illallah dedi (en büyük sorunu motorun conta yakması). satılığa çıkardığının 3.ayında satabildi.
    Temizini bulabilirsen Mondeo Ghia'yı tek geçerim. 99'unu 12-13'e bulabilirsin. İçlerinde sunroof'lu ve Cruise Control'lu olanlar da var. Üstelik yakıtı ve vergisi de oöyle sanıldığı kadar çok değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kankam, rover alacagina honda euro-civic al 500 daha eklersen cillop gibi 200000 km 1999 model otomatik vites abs airbag hidrolik direksiyon ne ararsan var bence kacirma bende manueli vardi cok hos araba yedek parcasi susu busu da dert olmaz pedergil bana sormadan satmis sinir oldum hala ofkeliyim
  • roverlar çok kaliteli güzel arabalar ama parça olayı ve ikinci el piyasası çok sorunlu araçlar direk sil derim ama beğeniyorsan ozaman al derim

derlerki kör alıcının vardır bir kör satıcısı doğrumu yazdım bilmem ama mutlaka her arabanın bir seveni beğeneni vardır.sadece hemen satamamak var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.