Şimdi Ara

12ye geçen sayısallara öneri verebilecek olanlar yardım edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12. Sınıfa geçtim, sayısalcıyım, temmuz başı çalışmaya başlıcam, tavsiyelerinizi yazar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DooqanCa

12. Sınıfa geçtim, sayısalcıyım, temmuz başı çalışmaya başlıcam, tavsiyelerinizi yazar mısınız?

mat1 temelini kuvvetlendirmeden mat2 çalışma. mat1 temeli çok önemli.
  • Hedefim çalışmaya matematikten başlayıp ne öğrendiysem silip süpürmek. Mat1 ve mat2 halletsem bu yaz ne kadar kârlı olurum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs ve lys birlikte götür. ygs de her dersten en az iki soru bankası bitirmeden deneme çözmeye geçme. 100 tane deneme çözecem diye kasma. eksik olduğun kısımları tamamla üzerine yoğunlaş.

sözel kısımlara önem ver yapacağın her soru çok önemli.
  • Dersler dışında bi tavsiye vermek istiyorum. Sene içinde çok kişiden tavsiye alacaksın hepsini dinle ama kendin doğru düşündüğünü yap ve vücudunu iyi tanı en verimli çalışma saatini kendin bul, son gün çalışıp çalışmayacağına kendin karar ver vs

• Soğuk Espri kullanıcısına yanıt
    Benim tek kaygım bu yazı yanlış değerlendirmem. Programımı ve düzeni kendime göre planması yapcam sadece şu yaz dönemi en verimli nasıl geçirebileceğim ve neye çalışacağım hakkında tüyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz çalışmasıyla işi kopardım diyebilirim, ygs1 4k geldi mattan da dikkatsizlik sürprizi baş göstermezse ilk 5 binden geride olacağımı sanmıyorum mf4 için. yazın fenlere gereken önemi gösteremedim kafam almadı fakat matematiği 12 konuları dışında tamamlayarak 12 ye başladım, geometri de aynı şekilde. sıradan gir devam et, konu atlama ama yaz zaten geniş anlamadığın şeye kafa yor mantığı otursun sene içinde çok zor olacak 0dan öğrenmek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyem sayisali birak ve tm ye gec. Hele simdiye kadar ineklemeyip simdi ineklemeyi dusunuyorsan kesin gec. :) saka bi yana lys mat ve geo yu bitir. Ama ilk yazdigimida dusun derim :)

• Onumuz kış, sıkı giyinin. iyi beslenin, vitaminleri eksik etmeyin. spor ve egzersiz yapin. İmkaniniz varsa yuzmeye gidin. Rahat ve relax olun.

• Mat1 kuvvetlendir ve lys calis asil gercek lys unutma

• Saolun arkadaşlar

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.