Şimdi Ara

13.000 TL Araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sevgili abilerim ve kardeşlerim. Kısa zaman önce ehliyetimi aldım çok şükür. Bu zamana kadar da biriktirdiğim 13.000 TL civarı param var. Artık araba almak istiyorum. Çünkü işim gereği şehir içinde toplu taşımayı çok kullanıyorum ve artık gına geldi. Arabayı sadece ben kullanacağım bir de annemle gezersek o kadar. Bundan mütevellit 13.000 TL'ye alınabilecek araba veya alma şöyle yap gibi önerilerinizi bekliyorum.

Bütçeyi çok fazla zorlayabileceğimi sanmıyorum ama 1.000 TL kadar zorlayabilirim ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durmushan18 -- 1 Ağustos 2019; 16:3:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Durmushan18

Öneri için teşekkürler. Ladaların ilerde çok masraf çıkaracağını düşünüyorum. Onun için biraz daha Japon grubuna bakıyorum. Peki Honda Accord 2.0 EX 1990 modeli için ne düşünürsünüz alınabilir mi?
    Kısıtlı bütçe ile bu tarz araçlara girmeyin

Japon bile olsa 30 yaşına girecek araba, yorar adamı, parça bulmak da zor olur o araca.
  • o bütçede alacağınız araba için 1000-2000 lira kadar kenarda para tutarsanız iyi olur. lada samara gibi araçlar olabilir eğer kaldıysa
  • Uno

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Öneri için teşekkürler. Ladaların ilerde çok masraf çıkaracağını düşünüyorum. Onun için biraz daha Japon grubuna bakıyorum. Peki Honda Accord 2.0 EX 1990 modeli için ne düşünürsünüz alınabilir mi?
  • quote:

japon nispeten sorunsuzdur doğrudur fakat bu araçların yürütme maliyeti de fazladır diye düşünüyorum. yedek parça ücretlerine bakın. dünyada her şeyin bir ömrü vardır bakımda değişmesi gereken parçalar pahalıysa başınız ağrır. lada'yı biraz da bu yüzden önerdim çünkü donanımı yok arıza açabilecek parçalar belli. benim düşüncem bu şekilde karar sizin
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Bu öneri için teşekkürler yazdım.
  • quote:

Kısıtlı bütçe ile bu tarz araçlara girmeyin

Japon bile olsa 30 yaşına girecek araba, yorar adamı, parça bulmak da zor olur o araca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 1 Ağustos 2019; 16:17:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 13 bin liraya araba mı alınır toplu taşımaya devam et düzgün para biriktirene kadar . Hurdalar artık o kadar ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

13 bin liraya araba mı alınır toplu taşımaya devam et düzgün para biriktirene kadar . Hurdalar artık o kadar ediyor
    Ben de bu düşüncedeydim ama artık gerçekten yıprandım. Araba almaktan başka bir şey düşünemiyorum.
  • 13 bine Şahin almak bence daha mantıklı, en azından ustası bol, parçası ucuz. DAha bakımlı olma ihtimali yüksek gibi geliyor bana diğer araçlara kıyasla.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Şahin'i direk ilk başta elemiştim. Çünkü o araçlara karşı olan genel algı bende de var. Isınamadım bir türlü. Ama çok seçeneğim olmadığı için bunu da yazıyorum teşekkür ederim.
  • At arabası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şahin S

• Klimalı otomobil ruhsatlı bir Fiat Palio Van(Tek kapı) 1.2 16v+LPG.

• Benim o kadar az param olsa, motorsiklet falan düşünürdüm. Tabi ailen izin veriyorsa. Gerçi artık ehliyete o kadar para vermişsin. Arabanın markasından çok motoruna, hasarına falan dikkat et. Çürük arabaları kakalamaya çalışan tipler var o paraya.

• Durmushan18 D kullanıcısına yanıt
    Hava yastığı var mı? Varsa takata'dır büyük ihtimal. Kazada hava yastıksız bir kazaya göre daha büyük ihtimalle ölürsünüz diyeyim.

• Yumurta kasa denilen 98-99 accent klimalıda denk gelirse gayet iyi.

• Clio 1.4-1.5 98-2004 modellere bak, denk gelirse temiz şahinde olur. Kredi cekip 20bib TL alabilirsen biraz daha rahat bulursun ancak alacağın araç yine masraf çıkarır. Toplu taşıma iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavşırı -- 1 Ağustos 2019; 20:10:45 >
  • 13.000 TL Araç önerisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2012 de 15.000 e 99 Renault Scenic aldık arabanın bi yerinden ses gelse hallettik arabada kaza boya yok Tr deki en temizi büyük ihtimal bizdedir .Şu an bakıyorum iyileri 31-32 küsürler ben bile diyorum bizim arabanın bu kadar etmemesi lazım yani arkadaşlar şunu söyleyim ikinci el araba alacaksanız su an hiçbir araba hakettiği değerde değil cebinizden mutlaka ekstra para çıkar o yüzden bütçenizin 1-2 lira aşşağısı almak mantıklı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.