Şimdi Ara

14 Yaş kitap tavsiyesi (LÜTFEN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben kitap okumak istiyorum önerebileceğiniz bir kitap varmıdır ? Sherlock holmes'ün ve dan brown'un bütün serisini okudum . agatha christienin de bütün kitaplarını bıtırdım. Aklından bir sayı tut 'u da sevdim . Adam faver - olasılıksız ve ahmet ümit -sultanı öldürmek kitabına başlayacağım başka önerisi olan varmı bu söylediğim yazarların bütün kitaplarını okuyacağım farklı söylerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holmes09 -- 1 Temmuz 2014; 18:27:03 >

• holmes09 kullanıcısına yanıt
    fantastik serilere başlamayi düşünür müydün ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Vatandaşı

fantastik serilere başlamayi düşünür müydün ?

Olabilir lotr ve harry pottere başlamayı düşünüyorum bu kitapalrı bitirdikten sonra bu yaz içinde kesin biter başka birşey önerirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holmes09 -- 1 Temmuz 2014; 22:02:08 >
  • Simyacı
  • Forumda 12-13-14 yaşındakiler hep aynı konuyu açıyorlar biraz araştırın forumu yahu
  • açlık oyunları olabilir
  • Percy Jackson serisi gider.Çocukça olmasına rağmen ben sevmiştim bir HP'a denk olmasa da.Seversin diye düşünüyorum başkarakter de senin yaşlarında olunca bir bütünleşme de olabilir karakterle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Percy Jackson serisi gider.Çocukça olmasına rağmen ben sevmiştim bir HP'a denk olmasa da.Seversin diye düşünüyorum başkarakter de senin yaşlarında olunca bir bütünleşme de olabilir karakterle.
    pegasus yayınlarının bütün kitapları -18 yaş ( millenium serisi hariç)
    Percy Jakson ve Olimpuslular , Açlık Oyunları ve Zamanın Bekçileri (ilk kitabı Anılan dı galiba ) serilreini okuyabilirsin hepsi güzel serilerdir .
  • Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi, Lotr okuyabilirsiniz. Ama ilk once Lotr oku derim. Eğer polisiye/gerilim kitapları seviyorsan J.C. Grange ve Harlan Coben kitaplarını önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi, Lotr okuyabilirsiniz. Ama ilk once Lotr oku derim. Eğer polisiye/gerilim kitapları seviyorsan J.C. Grange ve Harlan Coben kitaplarını önerebilirim.
    LOTR olabilir.

Yüzyıllık yalnızlık olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugat47

açlık oyunları olabilir

Okuyorum şuanda kusura bakmayın yazmamışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Percy Jackson serisi gider.Çocukça olmasına rağmen ben sevmiştim bir HP'a denk olmasa da.Seversin diye düşünüyorum başkarakter de senin yaşlarında olunca bir bütünleşme de olabilir karakterle.

Okudum saolun tavsiyeniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Simyacı

Okudum başka önerileriniz varsa bekliyorum
  • quote:

Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi, Lotr okuyabilirsiniz. Ama ilk once Lotr oku derim. Eğer polisiye/gerilim kitapları seviyorsan J.C. Grange ve Harlan Coben kitaplarını önerebilirim.

J.C Grange'in kitaplarının güzel olduğunu duymuştum okuyacağım. Evet daha çok polisiye/gerilim kitapları seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: holmes09

quote:

J.C Grange'in kitaplarının güzel olduğunu duymuştum okuyacağım. Evet daha çok polisiye/gerilim kitapları seviyorum

Harlan Coben da iyidir.
    Orta Dünya kitabı 1. ve 2. kitabını alabilirsin.
  • Fantastiğe başlayacaksan LOTR ağır kaçar ilk başta. Percy Jackson serisi, ardından Gregor'u okuyabilirsin. Veya Gregor'u en başta. Ama LOTR ağır kitaptır başlangıç için önermem.
    Onun dışında, Açlık Oyunları ve Şeker Portakalı (2.kitabı Güneşi Uyandıralım, 3.kitabı Delifişek) öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 9 Eylül 2014; 0:30:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

Fantastiğe başlayacaksan LOTR ağır kaçar ilk başta. Percy Jackson serisi, ardından Gregor'u okuyabilirsin. Veya Gregor'u en başta. Ama LOTR ağır kitaptır başlangıç için önermem.
    Onun dışında, Açlık Oyunları ve Şeker Portakalı (2.kitabı Güneşi Uyandıralım, 3.kitabı Delifişek) öneririm.
    git kitapçıya hoşuna gideni al. Zaten baya okumuşsun.

Türk yazarda oku mutlaka
  • Alacakaranlik serisi

Dostum Ben senin yasinda Ramses serisini okumustum , asiri sarmisti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.