Bildirim
140binden 23bin TMciler bi bakın !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vay bu tam benlik oldu 140 bindeyim sonuçlardan sonra uplarım buraya :) ama ben bu netlerle olacağını sanmıyordum demek ki oluyormuş.. Hedefim gerçekten şuan bu senin yaptığını yapmak. Söyler misin nasıl çalıştın neler yaptın? Bir de nereyi kazandın? :) -
çok teşekkürler ama sizin okul puanı baya yüksek,o çok etki etmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba Arkadaşlar,
sonuç belgemi yükledim. nereyi kazandığımı çok önemsemeyin çünkü bunlar benim hayallerimin doğrultusunda verdiğim kararlar. siz de hayallerinizin peşinden gidin. Asla ben şuna yapamam demeyin. Çalışırsanız karşılığını alıyorsunuz. İnancınızı kaybetmeyin. Herkese başarılar. cangurhuseyin@gmail.com istersiniz mail atıp özel sorularınızı cevaplayabilrim. ama lütfen şu sıralamadayım şu kadar yapabilir miyim gibisinden olmasın. Herkese başarılar, -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozan CK
çok teşekkürler ama sizin okul puanı baya yüksek,o çok etki etmiş.
Okul puanı çok etki etmiş derken? Okul puanı eklenmeden 30bin olmuş,eklenince 29 bin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X