148 TL Familia Plus 3 Katlı Natural 40'lı Tuvalet Kağıdı https://www.pazarama.com/familia-tuvalet-kagidi-natural-40li-p-8690536026166?magaza=navsumshop Nays ile %15 iade: https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/e-ticaret-alisverislerinde-hediye-para-kampanyasi |
148 TL Familia Plus 3 Katlı Natural 40'lı Tuvalet Kağıdı
-
-
Tarım kredilerde 140 lira diye biliyorum 40lısı bunun gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nays hesabım var ama sanırım sadece nakit aktararak alışveriş yapılıyor. Kredi kartımdan nays karta bakiye aktaramıyorum sanırım
Yararlandık teşekkürler
-
nays ile aldım 2 paket. 252 tl ye geldi. teşekkürler
-
https://www.pazarama.com/familia-plus-natural-tuvalet-kagidi-40li-p-20000031010047
149 tl bu
Sepette %10 daha yapıyor
Naysla 15 daha falan derken :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı değil mi ikisi de
Biri 164 den düşüyor 149 a, (attığım) biri 149dan düşüyor
Eyvallah o kısmı tamam ürün olarak aynı o sebeple acaba fark edemediğim bir şey var mı diye sormak istedim
Aynı ürün evet
aldım teşekkürler
-
diyarbakır'dan istanbul'a gelene kadar ne badireler yaşar acep.
edit: 149'dan 134'e düşen bu ürün (aynı 40'lı) balıkesirli bir mağaza sanırım, daha yakın hem de. faydalanalım.
https://www.pazarama.com/familia-plus-natural-tuvalet-kagidi-40li-p-20000031010047
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 14 Haziran 2023; 21:59:57 > -
gonderiyor mu? puan cok kotu.
Ben Navsumshop'tan aldım, diğerinin puanı çok kötüydü. 50 lira da indirim kuponum vardı, Naysla ödedim falan filan, neredeyse üstüne para verecekler
Haber verdiğiniz için teşekkürler.
-
Ya 50 TL kuponla ilgili telefona bildirim gelmişti, üstten kaydırıp açmıştım. Sonra bir daha erişemedim. Hesabımda tanımlı falan da görünmüyor.
PZRM50 imiş. Uygulamayı açınca çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 14 Haziran 2023; 22:7:40 > -
Ben de nays ile aldım bakalım teşekkürler
Şu anda 143'e düşüyor fiyat hala güncel.
Ama bu ürünün natural ve bambu detayı ile gizlendiği bir miktar var. Ürün aslında gizli 32'li gibi bir şey.
130 yaprak görünüyor ruloda. Normal familia plus'in yaprak sayısı 150 imiş. Önceki aldığım ürün Sofia imiş. O da 150 yaprak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün bugün geldi, evdeki Papia 32 lik tuvalet kağıdı ile aynı gramaja sahip. Yani 3 katlı 40 lı ürün alıyorum diye düşünmeyin. Çakallık yapıp 32 lik tuvalet kağıdı ile aynı gramda üretmişler.
Ülkenin adını Türkiye Cumhuriyeti yerine, Çakalistan Cumhuriyeti yapsak hiç sırıtmaz.
-
yaprak sayisina ve ruloya takilmayin. bu urunun gramaji 3kilo yani 32lik papia nin parfumsuz olanina denk gramajda. sonucta 143 lira iyi fiyat sayilir.ornegin 143 liraya 3kilo olan 32lik papia satiliyor mu?
hele ki ruloda 130 yaprak var diyerekten familia plus 32lik olana denk demeyiniz.zira 32lik familia 2550-2600 gram
bu urun 3 kilo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ürün bugün geldi, evdeki Papia 32 lik tuvalet kağıdı ile aynı gramaja sahip. Yani 3 katlı 40 lı ürün alıyorum diye düşünmeyin. Çakallık yapıp 32 lik tuvalet kağıdı ile aynı gramda üretmişler. Ülkenin adını Türkiye Cumhuriyeti yerine, Çakalistan Cumhuriyeti yapsak hiç sırıtmaz. |
Benzer içerikler
- bim çiğköfte fiyatı
- metro market columbia orjinal mı
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- unify parfüm erkek yorum
- bim kokoreç
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X