Arkadaşlar 15-20bin lira beklemediğiniz bir para geçse elinize hobi amaçlı bir taşıt olarak ne alırdınız? Ben çekme karavan ve eski model ama bakımlı sorunsuz süslü püslü bir jip ikilisinin arasında kaldım ve karar veremiyorum. Başka fikirleriniz örnek ilanlarınız fotolar vs. varsa zevkle beklerim. Teşekkürler. Karavan olursada bir gece bile geçirilmez içinde belki. Sadece bir yere gidip tentesini açıp gölgesinde piknik yapıp gelme amaçlı.
tstop
Opel Omega...
E34
W123 dizel
O paraya düzgün bulunur.Kliması bile olur.
BMW 2002
citroen bx
106
Suzuki samurai
Orjinal Tofaş Doğan slx
Bombayi kuruyorum
Pert kayitli final otomotivden gecmis dsg sanziman polo
15 20 bin liraya 1 hafta tatil yaparım ne aracı :d birde hobi amaçlı olacakmış peh
quote:
Orijinalden alıntı: Prinz Eugen
BMW 2002
O meşhur atasözü geldi aklıma..
İlk sahibi BMW'ye biner, ikinci sahibine BMW biner.
Şöföre ehliyet kırdırır BMW'nin eskisi.
quote:
Orijinalden alıntı: caner4141
quote:
Orijinalden alıntı: Prinz Eugen
BMW 2002
O meşhur atasözü geldi aklıma..
İlk sahibi BMW'ye biner, ikinci sahibine BMW biner.
Şöföre ehliyet kırdırır BMW'nin eskisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 11 Temmuz 2017; 11:1:53 >
quote:
Orijinalden alıntı: KöfteSuyu
citroen bx
Citroen bx diyerek aklımı çeldiniz hocam :)
15-20 bine gerek yok. Bir tane buldum, uzun zamandır kapalı garajda yatan. Gözümü kapattım ve aldım. Tam 3500 tl te :) projem devam ediyor şu anda. Ancak çok vakit bulamıyorum.
caner4141
kullanıcısına yanıt
Elektronik hiç bir parça yok araçta şahin misali avrupa da parçasını bulmak kolay ancak burada zor.
Ford 17m
Delifisek.Tux
kullanıcısına yanıt
bizim w123 dizel mercedes var 5 vites c180 şanzımanı ve lt35 turbosu taktık kalkıştaki hantallığı devam ediyor ama 3.vitesi gördün mü tutamıyoruz :D