Şimdi Ara

15 yaşıdına vücut geliştirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şuan 13 yaşındayım 15 yaşında vücüt geliştirmeye başlıcam 5 kilodan başlamak istiyorum.Haftada kaç gün çalışayım ? Bir çalışmada kaldırmayı kaç defa tekrar etmeliyim ? gibi sorular aklımda.Bu arada kol kaslarım için ondan sonra karın kaslarına geçmek istiyorum.
    Önerilerinizi bekliyorum.

• boşver vücut geliştirmeyi yüzmeye git basket oyna şınav , barfiks , mekik çek o yaş için en uygun olanı bunlardır.
  • yüzme basketbola git
  • Senin için daha erken. 17 yaşında başlasan daha iyi olur. Şu an yüzme ve basketbola gidersen senin için çok iyi olur.
  • 13 yaşındaymış 2 senenin sonrasının planını yapıyor peh peh...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücut ağırlığıyla yapılan egzersizleri yap.Şınav crunch plank barfiks bodyweight squat.Bunları internetten nasıl yapılır öğren evde yap.

• yüzme veya dövüş sanatlarıyla ilgilenmen senin için daha iyi
  • Başla 14 yaşında birşey olmaz,ilerde iyiki başlamışım diyeceksin.Boy uzaması v.s kafana takma.Genetiginde varsa boyun uzar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
    13 yaşındayım şuan boyum 1.70 sayılır.
  • 16 yaşından önce başlama bütçen ve aklın birarada varsa şimdiden yüzmeye git
  • daha erken 18 yaşından sonra başlarsın.
  • Boyunun uzaması tamamlansin önce. Neyse boşver başka spora git

• Şimdiki aklım olsa 13 yaşında başlardım. Spor kültürü olmayanların önerilerini dinleme. Başla
  • Bu forumdaki kimseyi dinleme,15 yaşını falan dinleme ben şimdi diyorum keşke 13 yaşında başlasaydım.
    19 yaşındayım tekrar 13 yaşıma dönsem sadece hayatıma sporu daha erken sokardım.
    GİT VE HEMEN Bİ GYM YAZIL.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.