Şimdi Ara

15 yaşında protein tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yaşında protein tozu kullanılır mı?7-8 aydır vücut geliştiriyorum ve günlük protein ihtiyacımi bazen karşılayamıyorum.50-60 Gr bazen anca alabiliyorum.Protrin tozu almalı mıyım

• Kullanabilirsin ama tavuk alıp yapmak çok daha ucuza gelir.

• Yaşın genç supplementsiz gelişimi hedefle.

• Kullanılır. Eğer kaliteli bir markaysa bebekler bile kullanır.

Ama,

fiyatı uygun diye hardline 1 kg whey den örnek veriyorum. 1porsiyonda 24 gr protein olması gerekiyor. porsiyonu 40 tl falandı.

1000 gram tavuk göğüsü protein olarak 22-23 gram protein içerir. Fiyat 18-20 tl 100 gramı.

Fiyat olarak yarı yarıya fark ediyor. Yaşın daha genç. Yiyerekte bu açığı rahatça kapatabilirsin. Daha ileri seviyede daha fazla yemek artık çözüm olmuyor. Kaloride hesaplanması gerekiyor. Bu yüzden protein tozu kaçınılmaz olabiliyor.

• Bu sporda ki beslenme konusunda yapılan en büyük hata "şu..... daha ucuz ve daha çok protein var" muhabbeti. Önemli olan alacağınız proteinin fazlalığı değil amino asit kalitesidir. Yani günde 5 öğün tavuk göğsü yiyeceğine 3 öğün beslenip 1 öğün kırmızı et, 1 öğün hindi, 1 öğün balık yesen daha fazla verim alırsın.

bunları yapamıyorsan zaten işe protein tozları, gainerlar ve amino asitler dahil oluyor. Antrenman sırasında şiddet teknikleri uyguluyorsan whey kaçınılmaz oluyor. vesaire gibi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.