Bildirim
16250 TL 2006 Albea için çok mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Fiyati icin yorum yapamam ama dizel bir albea icin eger 2. el aliniyorsa o km cok fazla -
zaten benim aklıma takılanda kilometresi -
quote:
Orijinalden alıntı: YaYa
Fiyati icin yorum yapamam ama dizel bir albea icin eger 2. el aliniyorsa o km cok fazla
Talihsiz bi yorum olmuş, 153 000 km bakımları düzgün yapılmış bi dizel motor için hiç bişey değildir
düzenli bakım yapılan multijet motorlar 700.000-800.000 km sorunsuz kullanılıyor
nerde görürüz derseniz ilk aklıma gelen taksilerde km lere bakabilirsiniz
ki bende düzenli bakım yaptırarak hiç sorun yaşamadan 200.000 km den fazla multijet motor kullanmış biriyim
aracı servise götürüp kontrol ettirin problemi yoksa hiç korkmadan alabilirsiniz -
Tercih meselesi ben sadece kendi fikrimi belirttim sizde belirtmissiniz saygi duyarim ama dedigim gibi o kmde ki o arabaya o fiyati ben vermem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 bine düşünebilinir -
2. el araba için 150 bin km nin neresi çok?Üstelik araba dizel.Km düşürenleri şimdi daha iyi anlıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: YaYa
Tercih meselesi ben sadece kendi fikrimi belirttim sizde belirtmissiniz saygi duyarim ama dedigim gibi o kmde ki o arabaya o fiyati ben vermem
Ben fiyat konusunda bişey diyemiyorum sadece motorla ilgili tecrübemi aktardım
fiyat evet biraz yüksek gibi ama klima abs vs. donanımların olup olmadığı belli değil
bence bunlarıda değerlendirmek lazım -
sadece klima var, abs elektrikli ayna sis lambası vs. yok -
quote:
Orijinalden alıntı: techsen
sadece klima var, abs elektrikli ayna sis lambası vs. yok
Ustelik araba bombos hicbir donanim yokmus -
internetten bakınca fiyatlar hep bu civarda, arabanın kazası boyası vs olmayışı güzel onun haricinde donanım olarka boş kasa. -
araç sahibi 16.249 TL bile olmaz diyor diretiyor :) -
bu paraya albea değmez -
peki bu paralara alınabilecek dizel araç tavsiyeniz varmı ? -
başka fikri olan arkadaş yokmu ? -
albea ve 16 bin -
Adam kmyi 100 bine düşrse hemen alırdın.Belkide 200 binden düşürdü kontrol ettir.Sağlmsa al. -
servis kilometre düşürüldüyse anlayabiliyormu ? -
bugün 2003 albea 1.2 aldım 10.400 verdim km 167 binde. lpg'li...
almamda ki tek neden 2 sene sonra yine benzer bir fiyata satabilecek olmam... bence o fiyata alabilirsin. 16bin'e accent, golf falan aklından geçmiştir ama satarken zarar etmeyeceğini düşünmelisin. -
artık şirketlerde araçlarına temiz bakıyor
ne albealar var cillop gibi adam camına eşşek kadar yazmış boya yok kaza yok tramer kaydı yok
bir bakıyorsun 200-250 bın km
belki 165
belkide düşürmüş hali 165
km ye çok dikkat etmek lazım
Benzer içerikler
- range rover en sorunsuz motor
- chevrolet captiva kronik sorunları
- peugeot 3008 1.5 mi 1.6 mı
- 2004 megane 2 1.6 dynamique yorumları
- polo classic tutulan modeli
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X