Şimdi Ara

1687 TL LG 27' 27UD58-B 5 Ms 4K 2xHDMI-DP FreeSync IPS Led Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1687 TL LG 27" 27UD58-B 5 Ms 4K 2xHDMI-DP FreeSync IPS Led Monitör
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07BQ2J4YN/
    Trendyol.com
    LG 27 27UD58-B IPS UHD 4K Display 2xHDMI 5ms Siyah Oyuncu Monitör 180677 LG | Trendyol
    https://www.trendyol.com/lg/lg-27-27ud58-b-ips-uhd-4k-display-2xhdmi-5ms-siyah-oyuncu-monitor-p-2469567

1687 TL LG 27" 27UD58-B 5 Ms 4K 2xHDMI-DP FreeSync IPS Led Monitör

• 5 aydır kullanıyorum, şahsen memnunum. önemli bir nokta var. 4k da 60hz almak istiyorsanız pc de displayport olması gerek yoksa 30hz verir. bende displayport yok. full hd ye düşürüp öyle oyun açıyorum. parlaklık çok yüksek değil, güneşli ortam sıkıntı oalbilir.
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    1080p 144 mü yoksa gene 60 mı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KEDJUU kullanıcısına yanıt
    4k monitörlerin çoğu 60 hz dir. Bu monitörün 144 hz özelliği yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar para veriyorsun bari yüksek hz olsun.
    İçinden display port çıkmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

İçinden display port çıkmıyor mu?
    Çıkıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEDJUU

1080p 144 mü yoksa gene 60 mı.
    60 .freesynic varsa 75 . Bu paraya ips 144 bulamazsın.

Sen neden display portsuz kullanıyorsun o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

5 aydır kullanıyorum, şahsen memnunum. önemli bir nokta var. 4k da 60hz almak istiyorsanız pc de displayport olması gerek yoksa 30hz verir. bende displayport yok. full hd ye düşürüp öyle oyun açıyorum. parlaklık çok yüksek değil, güneşli ortam sıkıntı oalbilir.
    Hocam yanlis anlamayin ama hdmidan 60 hz alinabiliyor. Yani illaki 60hz alabilmek icin displayport takmak gerekmiyor. Ama Freesync icin displayport gerekli bu monitorde. Hdmi uzerinden freesync desteklemiyor. Destekleyen monitorlerinin fiyatlari bu monitore gore yuksek.
    https://www.amazon.com/gp/customer-reviews/R3CXN4G0J4KULB/ref=cm_cr_arp_d_rvw_ttl?ie=UTF8&ASIN=B01IRQAYPE

Bu adresteki ve genel incelemelerde hdmi uzerinden 60 hz alanabildigi soylenmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: SharpThunder

Hocam yanlis anlamayin ama hdmidan 60 hz alinabiliyor. Yani illaki 60hz alabilmek icin displayport takmak gerekmiyor. Ama Freesync icin displayport gerekli bu monitorde. Hdmi uzerinden freesync desteklemiyor. Destekleyen monitorlerinin fiyatlari bu monitore gore yuksek.
    https://www.amazon.com/gp/customer-reviews/R3CXN4G0J4KULB/ref=cm_cr_arp_d_rvw_ttl?ie=UTF8&ASIN=B01IRQAYPE

Bu adresteki ve genel incelemelerde hdmi uzerinden 60 hz alanabildigi soylenmis.

Alıntıları Göster
    kullanım amacı cs go, video ve yazılım. bunlar için bana yeterli. freesync destekleyen kart yoksa oyun için bunu almak mantıksız zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

kullanım amacı cs go, video ve yazılım. bunlar için bana yeterli. freesync destekleyen kart yoksa oyun için bunu almak mantıksız zaten

Alıntıları Göster
    fps oyunları için 144 hz tercih ediyor herkes, bence mantıklı olan da biraz daha para koyup 4k yerine 2k olsun ama 144 hz olsun demek. tabii bu dediğim fps oynayanlar için geçerli.
  • 27 inç 1080p bile işinizi görürken 2k yı bırak 4 k almak ne hacılar?

55 inç 1080p tv kullanıyorum hala son kalite bitrate ile indirdiğim filmlerde pikselleşme görmüyorken, siz 27 inçe 4 k doldurup neyi amaçlıyorsunuz :DD

gtx 1080 var 1080p'de pubg falan kastığı oluyor, 4k hangi oyunu hangi kartla açacaksınız? ayarları mediuma getirip 4k oynamanın manası olmaz.

kaldıki hz herşeyden önemlidir, alın 1080p 144hz daha düşük donanımla da daha uzun süre kullanırsınız. 4k ne abi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.