Boy:175 Kilo:66 Bel: 86 Kalça: 100 Üst bacak: 55 Alt Bacak: 40 Kolun Üst kısmı: 32 cm ölçülerim 14 yaşında bir erkek için fazla mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerimİze -- 15 Ekim 2022; 19:24:43 > |
175 boy 66 kiloda vücut ölçülerim fazla mı?
-
-
up
-
uppp görüyorsanız fikrinizi belirtin.
-
upppp
-
Kuzey Kıbrıs a telefon alamaya gidemler kazanç sağlamaz ki hatta bazı telefonlarda tr den bile pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ne alaka
-
Değişir kişiye göre. Aynada kendini beğeniyosan sorun yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hafız sekmeleri sektirmeden sektirmişim sekmeler karışınca başka konuya yazacağım mesaj sana sehven yazılmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende o yaşta ve boyda bu kadar bir şeydim. Belki daha zayıf. Normal görünüyor. Sonra sporla 40 kilo kadar aldım. 90 kiloda hafif baklavalı oldum. endişelenecek bi durum yok bence.
-
Ölçülerime baktın mı sanki fazla gibiler. Çok hızlı kilo almaya başladım.
-
ergenlik dönemindesin, hızlı değişimler olacak.
-
Peki şu an nasıl ölçülerim? Kalçam çok büyük geliyor ya.
-
ben antranör değilim, o yüzden görmeden iyi güzel diyemem. kalçan büyük görünüyorsa yağ yakımına yoğunlaş. omuzlarını genişlet biraz.
-
Ben daha da kilo aldım. Discord varsa vücudumu ordan atabilirim.
-
Yağlandım da. Spora okuldan dolayı gidemiyorum.. Okulda da abur cubur, fast food derken daha da yağlandım.
-
-
abur cubur, fast food çok hızlı yağlanma yapar. acilen yemeyi kes.
-
dc hesabın var mı? yardım eder misin hiç anlamıyorum.
-
dc hesabım var ama neredeyse hiç kullanmadım. vücut, yağı hızlıca alır. ben de böyle bi durumdayım. kabaca şekerli ve hamurlu yiyecekler yemeyeceksin.
-
söyleyin ekliyeyim. danışacak arkadaşa çok ihtiyacım var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X