Şimdi Ara

190 binde crv dizel alinir mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sevgili forum sakinleri.. 195 bin km de 2015 model honda crv dizel manuel araç alinir mi sizce?fiyat olarak 125 bin diyorlar. Hatasiz boyasiz degisensiz. Kilometrenin yuksek olmasi problem cikartir mi? Cikartir ise ne tur problemler olabilir? Dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Bu aracin kronik sorunlari var midir? Bu paraya önerebileceginiz başka dizel az yakan suv modelleri var midir? Şimdiden teşekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakımli arabada km sorun olmaz

• Km yükse ise ya kiralama aracı ya da sık ş dışı yol yapan birisinin, ilk şıkkı eliyorum çünkü kaza boya yok diyorsunuz
    O fiyata 2012 modellerini satmaya çalışıyorlar bence fiyat makul
    Servis bakımlı mı araç manuel ya da otomatik mi, neden bu kadar km yapmış gibi sorulara cevap bulabiliyorsanız, servis bakımları da tam ise, satar iken fiyat kaybını göze alıyorsanız alınır biniler

Ben olsam o riski almaz idim( eğer arabayı tek kişi kullanmış servis bakımlı ise belki)
    Aceleniz yok ise Ekim Kasım ayı beklenebilir ÖTV indirimi veya kredi kampanyalı bir araç denk getirilebilir

• Manuel tercih etme sebebiniz nedir bütçe ile mi alakalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bobera10

Km yükse ise ya kiralama aracı ya da sık ş dışı yol yapan birisinin, ilk şıkkı eliyorum çünkü kaza boya yok diyorsunuz
    O fiyata 2012 modellerini satmaya çalışıyorlar bence fiyat makul
    Servis bakımlı mı araç manuel ya da otomatik mi, neden bu kadar km yapmış gibi sorulara cevap bulabiliyorsanız, servis bakımları da tam ise, satar iken fiyat kaybını göze alıyorsanız alınır biniler

Ben olsam o riski almaz idim( eğer arabayı tek kişi kullanmış servis bakımlı ise belki)
    Aceleniz yok ise Ekim Kasım ayı beklenebilir ÖTV indirimi veya kredi kampanyalı bir araç denk getirilebilir
    Cevabiniz icin tesekkurler, aracin ikinci sahibiymiş, lastiklerini 3 bin km once degistirdigini soyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Manuel tercih etme sebebiniz nedir bütçe ile mi alakalı?
    Tamamen bütçe ile alakali.

• nedense bana hep soğuk geliyor crv ler. tam hatırlayamadım ama 2015-16 zamanlarında bu araçlar yalıtım ve süspansiyon için makyaj görmüştü diye biliyorum. buna dikkat ederseniz daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 208 dizel alinir mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollo_111

Tamamen bütçe ile alakali.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam o zaman eğer aciliyeti yoksa maksimum 45 gün daha bekleyin.

• quote:

Anladım hocam o zaman eğer aciliyeti yoksa maksimum 45 gün daha bekleyin.

Alıntıları Göster
    Acelesi yok, hyundai santa fe 2001 model 2.0 dizel manuel aracim ile takas yapacaktim honda crv yi. Aracimin bir sikintisi yok, sadece daha modern bir araca binmek istedigimden takas yapmak istedim ama kilometre düşündürüyor işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: ercandrsn

nedense bana hep soğuk geliyor crv ler. tam hatırlayamadım ama 2015-16 zamanlarında bu araçlar yalıtım ve süspansiyon için makyaj görmüştü diye biliyorum. buna dikkat ederseniz daha iyi olur.
    Evet 2015 de makyajlandi. O yuzden 2015 model araç bakiyorum.😊

• quote:

Acelesi yok, hyundai santa fe 2001 model 2.0 dizel manuel aracim ile takas yapacaktim honda crv yi. Aracimin bir sikintisi yok, sadece daha modern bir araca binmek istedigimden takas yapmak istedim ama kilometre düşündürüyor işte..

Alıntıları Göster
    İkame aracınız varmış hocam bence kasıma kadar bekleyin ötv için. Suv için bence en önemli kriter otomatik vites. Yani aracın doğası otomatik vites istiyor.
  • quote:

İkame aracınız varmış hocam bence kasıma kadar bekleyin ötv için. Suv için bence en önemli kriter otomatik vites. Yani aracın doğası otomatik vites istiyor.

Alıntıları Göster
    Sizce kasim ayinda crv dizel sifir fiyati ne olur? Otv indirimi olursa ne kadar etkiler? Sifir araç için beklemeye değer mi?sonuçta ben bu aravi 125 bine almiş olacağim. Sifir aldigimda ötv indirimi ile ne kadar daha fazla oderim sizce?

• quote:

Sizce kasim ayinda crv dizel sifir fiyati ne olur? Otv indirimi olursa ne kadar etkiler? Sifir araç için beklemeye değer mi?sonuçta ben bu aravi 125 bine almiş olacağim. Sifir aldigimda ötv indirimi ile ne kadar daha fazla oderim sizce?

Alıntıları Göster
    Hocam fiyat konusunu tahmin etmek zor ama ben sizin sıfır araç yerine Crv'in otomatiğine yönelmeniz gerektiğini düşünüyorum. Yani şu an düz vites fiyatına muhtemelen bir tık üstüne otomatiğini alabilirsiniz. Tabi bunlar için ötv'nin gelmesi lazım.

• 200 binde manuel arabaya 125 bin vermem

Hani özel bi araba olsa veririm ama crv'ye vermem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler teşekkurler, o topa girmekten vazgeçtim.

• Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    ötv gelirmi sizce faizlerde düştü ahh gelse bi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.