Şimdi Ara

1990 Model Honda CX-500 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim gibi, 1990 model Honda CX 500 almayı düşünüyorum.
    Fiyatı uygun, motosiklet istediğim tarzda vs..
    Tek endişem masrafları.

Şuan orijinal yedek parçaları bulunmuyor, ancak yurt dışından getirtilebiliyormuş.
    Muadili bulunur mu? Yurt dışından getirtmek Türkiye'dekilere göre ne kadar ekstra masraf doğurur vs bilemiyorum (gemiyle getirip shippingi ucuz tutabilirim).
    Buna benzer deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen?

Artısı eksisi her yönüyle yardıma açığım.
    Yalnız lütfen mantık yürütüp vardığınız şeyleri ayrıca belirtin

Bir de son olarak bu konuda bana yardımcı olabilecek motosiklet tamircilerini, hem bakım onarımını yapabilecek hem de custom yapmak için yardımcı olabilecek yerleri tavsiye edebilirsiniz.

Teşekkürler şimdiden.

• Alınır temiz sağlam bir cafe racer projesi ile bir adam edilir belki biraz paranı yer ama bakan bidaha bakar bakan bi daha bakar özel olur sadece sende olur müthiş olur alırsan ss isterim konu takip mesajlara adımı ekle göriyim dostum kolay gelsin şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagoldfagold

Alınır temiz sağlam bir cafe racer projesi ile bir adam edilir belki biraz paranı yer ama bakan bidaha bakar bakan bi daha bakar özel olur sadece sende olur müthiş olur alırsan ss isterim konu takip mesajlara adımı ekle göriyim dostum kolay gelsin şimdiden

Vallahi çok iyi moral, motivasyon oldu hocam çok sağ ol. Servislerle konuşunca moralim bozulmuştu. Parçası bulunmaz deyip duruyorlar.
    Ben sanırım bu işe girip yurt dışından parçalarını araştırmaya başlayacağım.
    Bu hafta sonu netleşecek durum, fotoğrafları vs buraya eklerim tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warbringerrr

quote:

Orijinalden alıntı: fagoldfagold

Alınır temiz sağlam bir cafe racer projesi ile bir adam edilir belki biraz paranı yer ama bakan bidaha bakar bakan bi daha bakar özel olur sadece sende olur müthiş olur alırsan ss isterim konu takip mesajlara adımı ekle göriyim dostum kolay gelsin şimdiden

Vallahi çok iyi moral, motivasyon oldu hocam çok sağ ol. Servislerle konuşunca moralim bozulmuştu. Parçası bulunmaz deyip duruyorlar.
    Ben sanırım bu işe girip yurt dışından parçalarını araştırmaya başlayacağım.
    Bu hafta sonu netleşecek durum, fotoğrafları vs buraya eklerim tabi ki.

Açık konuşalım eğer imkanın ve uğraşacak kadar zamanın var ise korkma parçayı bulamadım diyelim yurt dışına bakarsan bulursun ama oda olmadı gider kullanılmıyacak halde bir adet hurda cx500 bulursun eline 1 isterken 10 Parça geçer mesela Tasarımı baş tacı böyle makinada sele gidon farlar gibi dikkat çeken parçaları iyi seçip tasarlamanı söyleyim gene Fotoğraflar gelirse ayrıntılarda fikir verip yardımcı olmaya çalışırım kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.