Şimdi Ara

1998 model megane acil bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar 98 model 1,6megane rte almayı düşünüyoruz araç hakkında bilgimiz yok. bu model hakkında bana acil bilgi gerekiyor.iyi yada kötü yanlarını yazarsanız sevinirim.

• hocam ben 2004 yılında 107 000 km de aldım 2007 yılında 125 000 de sattım rengi saks mavisiydi.araba bence mükemmel.motoru 90 beygir 8 valf.motorla ilgili masrafın az olur özellikle triger setti vb.sürüş konforu iyi klima performansıdaiyidir.ben hiç problemsiz kullanarak sattım.
  • GÜZEL TERCİH BİZİM ENİŞTEDE MUHTEŞEM SÜRÜŞÜ YOL TUTUŞU HERŞEYİ İYİ ARABA...
  • kardeşim nicime bakıpta yazdıklarımı değerlendirme lütfen başta söyleyim..evt bende reno hastasuyım biri laguna birde renault 12 im var.bana en kral araba hangi dersen ben sana renault 12 tx derim .bendeki reno 12 88 model arabanın ağzı var dili yok sıfırından beridir kulalnıyoruz sorunsuz.birde laguna var 2001 model 2.0 motor rxt.madem yeni bi araç arsıyosun megan alma derim dediğin meganları ben katil megan olarak adlandırıyorum sebebine gelince,,,o kasa meganlar renaultun tarıhinde nerdeyse en çok kaza yapan en çok savrulma ve takla atan arabasıdır iannmıyacaksın ama bi ara renault firması bu arabayı toplatma seviyesine gelmişti ama sonra üstü örtüldü.araç hızlı bi araç olmasına rağmen dinamik ve mekanik olarak uygun üretilmemiştir.aracın fren sistemi aslında sorunlu kazaların çoğuda aracın burnu üstüne takla atması aşırı hızda.nedeni frenlerin ön ün çok sıkı kavraması aracın arka frenlerdeki dengesizliği yüzünden önün kitleyip arkanın öne geçmesi şeklinde oluyo kazaları .tafsiyem laguna al ama lagunada ufaktan tefekten kaçmadan temizini al hem klas hemde güvenli ful konforlu bi araba.teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.